Forum » Kaj kupiti » GPS sprejemnik GlobalSat BT-368- da/ne?
GPS sprejemnik GlobalSat BT-368- da/ne?
|Luka| ::
Glede na to, da sem v zadnjem času dosti na poti vedno pa s seboj tovorim tudi laptop (ali pa vsaj mobilni telefon), se odločam za nakup zgoraj omenjene napravice. Zanima me predvsem, če je kdo že kupil omenjeni izdelek in če, kako se je obnesel?
LP Luka
še link na opis http://www.mimovrste.com/artikel/137005...
LP Luka
še link na opis http://www.mimovrste.com/artikel/137005...
- spremenil: |Luka| ()
OmegaBlue ::
Jaz sem ga kupil maja. Stvarca dela super nimam slabih pripomb.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
|Luka| ::
A ga uporabljaš v kombinaciji s telefonom ali laptopom? V opisu sem prebral, da je možen tudi priklop preko USBja...je to res, ali je "USB" samo za polnjenje baterij?
Vem, da sem siten, samo ne bi rad kupil mačka v žaklju ;)
LP Luka
Vem, da sem siten, samo ne bi rad kupil mačka v žaklju ;)
LP Luka
OmegaBlue ::
Preko BT z mobitelom in laptopom. Preko USB sicer najde neko napravico a kolikor sem gledal za njega ni driverjev.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
berta ::
Jaz sem dobrega pol leta nazaj kupil tole zadevco. Moram rečt da dela res super. Uporabljam z prenosnikom ali pa mobitelom. Tud čas držanja baterije je fenomenalen.
slawc ::
Je mogoče USB viden kot virtualni COM port? Preveri v device managerju. GPS naprave pošiljajo podatke na com port.
LP,
Slawc
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slawc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 337994 (84504) | 21kiss |
» | Sony Xperia go android downgrade na 2.3.7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10846 (7940) | Apofis |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123899 (32725) | Kunte |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12479 (9169) | AtaStrumf |
» | COM 1 in PIC programator ne gresta skupaj!?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2600 (2212) | BluPhenix |