Forum » Pomoč in nasveti » modem ne dela
modem ne dela
amper ::
Imam problem z modemom. Namreč če kličem z telefonskim pomočnikom lepo dela(zavrti številko in vse kot je treba). Ko pa želim povezati z mojo povezavo v internet pa odpre linijo tako da se sliši ton centrale, potem pa namesto nd bi vrtel številko pa prekine in napiše "Ni signala od centrale". Imam pa motorolin modem, ki je na tem računalniku že delal preden sem ga formatiral.
Najlepša hvala vam za odgovore.
Najlepša hvala vam za odgovore.
SanSan ::
probaj to:
imej pobrisano kjukico cakanje na znak centrale. pol pa daj za izhodno stevilko (verjetno 0) pavzo, ki se mislim, da naredi z vejico . Nekatere centrale rabijo nekaj casa za dostop do zunanje linije in zato ne mores klicat neposredno brez pavze.
imej pobrisano kjukico cakanje na znak centrale. pol pa daj za izhodno stevilko (verjetno 0) pavzo, ki se mislim, da naredi z vejico . Nekatere centrale rabijo nekaj casa za dostop do zunanje linije in zato ne mores klicat neposredno brez pavze.
amper ::
Sem ze pogruntal. Če bo še kdo imel podobne proble naj takole reši zadevo.
Namreč najprej sem pobrisal kompletno mojo povezavo z interneton, v omrežju na klic, potem pa sem ponovno nastavil nastavitve za internet. Potem pa je lepo delalo. Verjetno je prvič dobil kakšen preblisk pa se mu je malo zmežalo.
Vseeno vam prav lepa hvala za pomoč.
Namreč najprej sem pobrisal kompletno mojo povezavo z interneton, v omrežju na klic, potem pa sem ponovno nastavil nastavitve za internet. Potem pa je lepo delalo. Verjetno je prvič dobil kakšen preblisk pa se mu je malo zmežalo.
Vseeno vam prav lepa hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC Versa M300 + modem tezaveOddelek: Strojna oprema | 1078 (1028) | jernejz |
» | zakaj se ne povežeOddelek: Omrežja in internet | 1248 (1047) | Klemenn |
» | dial up v xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (918) | ToniT |
» | Problem z modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1506 (1348) | MadMax |
» | K***** MODEM MOTOROLAOddelek: Strojna oprema | 1516 (1119) | Evil|One |