» »

Elektromagnetno polje

Elektromagnetno polje

Davidf1 ::

Zivio.

Mene pa zanima, če ima kdo izdelan kakšen projekt v zvezi z elektromagnetnim poljem (valovanjem). Recimo kakšno in kako se polje porazdeli v bližini vodnika, koničaste antene, ozemljene hiše,.... Skratka okoli kakršnega koli nabitega, naelektrenega telesa. Lepo bi bilo, če bi bili kakšni izračuni v Matematiki ali Matlabu, ter kakšne slike porazdelitve polja.

20sdfj093f ::

A rabiš za Sinigoja? >:D

Točno :) pa Slivnika. A ma kdo kaj? Saj ta izpit mi je ostal zdaj že 2 leti :(

TESKAn ::

Točno :) pa Slivnika. A ma kdo kaj? Saj ta izpit mi je ostal zdaj že 2 leti :(

Par nasvetov za sinigoja. Pejdi k njemu ob lepem vremenu, ko ima govorilne ure, po možnosti točno ob uri in bodi prvi. Tako imaš največ možnosti, da bo dobre volje in ga ne bo še noben ujezil:).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Ja saj to vem vse, gre se zaradi tega, če ima kdo kaj pametnega narejeno, saj veste kako pa kaj,... :)

Jaz sem mu naredu tole:

http://lbk.fe.uni-lj.si/denis/pavliha_cellforce.pdf

Predlagam, da vzameš kaj čimbolj preprostega in teoretičnega. Računaj na to, da boš hodil k njemu eneparkrat na konzultacije... :)

LPd

kow ::

Imam zagovor pri Sinigoju, on pa zraven kadi in ima na mizici kozarec whiskey-a. Priceless.

Ja, ja fantje to jaz že vse lepo vem, kako in kaj, sem pri njemu naredil že 2 izpita. Tukaj sprašujem,če ima kdo kaj uporabnega. Mi lahko pove, potem pa se bomo dogovorili, da se zadeva pošlje na mail :) Saj veste, da ne bo kdo preveč gledal.

doc. Sinigoj že vsaj kakšno leto ne kadi več, tako da so tej "mastercard trenutki" mimo... ;)

Ti pa svetujem, da sam nekaj spacaš - če si vzameš par dni "dopusta", imaš pretty much narejeno... uporabi Comsol Multiphysics (bivši FEMLAB) namesto Matlaba/Mathematice in boš prišparal čas, vendar ti svetujem, da si prebereš "okvir" v knjigi ELMG polja, da ti bo razumljivo, kaj Comsol računa ;)

LPd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izbira faksa uni ali vsš FE (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
8218444 (13386) mr_chai
»

Osnove elektrotehnike

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
72156 (1803) _5er_
»

Kako se učiti matematiko na višji ravni (strani: 1 2 )

6012476 (10954) lebdim
»

Urnik na Fakulteti za elektrotehniko

244324 (3500) Sirko20
»

Inštruktor za osnove elektrotehnike ??

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
71845 (1669) boyan64

Več podobnih tem