Forum » Loža » Rezervni Sony Deli
Rezervni Sony Deli
d0rK ::
Zdravo,
meme pa zanima ce kdo ve kje bi lahka dobil novo "loputco" za televizor Sony KV-21T1K. Natancneje, gre za tista mala
vratca na dnu televizjorja kjer se skriva par gumbov. Pred leti se mi je odlomila in me ze dolgo precej moti zevajoca luknja.
Problem je, da je televizor precej star (8let?) tako da sploh ne vem kje naj zacnem. Iscem tudi anglesko ime za to loputo.
Hvala.
meme pa zanima ce kdo ve kje bi lahka dobil novo "loputco" za televizor Sony KV-21T1K. Natancneje, gre za tista mala
vratca na dnu televizjorja kjer se skriva par gumbov. Pred leti se mi je odlomila in me ze dolgo precej moti zevajoca luknja.
Problem je, da je televizor precej star (8let?) tako da sploh ne vem kje naj zacnem. Iscem tudi anglesko ime za to loputo.
Hvala.
Ja, ze pred vsaj tremi leti! Ampak sem za stos danes se enkrat poklical in izvedel da je del na voljo.
Sam cena je mal zasoljena nazalost. 15 EUR.
Sam cena je mal zasoljena nazalost. 15 EUR.
koyotee ::
kup novo televizjo, če dobiš pod 15€
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
koyotee ::
Ker se pritožuješ nad ceno izdelka, ki ga po tvojih besedah očitno krvavo rabiš. Torej ga kupi, 15€ gor ali dol.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
15 centimetrov dolg, 3 cm sirok, 2mm debel kos plastike. 15 eurov. Izdelava stane pa manj kot 1 cent.
In jz ne smem niti rect da je cena previsoka? BTW, narocu sem ga ze uceri.
In jz ne smem niti rect da je cena previsoka? BTW, narocu sem ga ze uceri.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pravilno kuriti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 29553 (5724) | d4vid |
» | Priklop na tester in oderuštvo (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16565 (14368) | krneki0001 |
» | [VW Polo] Avto malo cuka in izgublja močOddelek: Na cesti | 13648 (12742) | AngelOfDeath |
» | mnanje/pomoč pri nakupu avta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13894 (11777) | BALAST |
» | Pink je platforma, ne mobilni telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 18514 (17011) | Jst |