Forum » Operacijski sistemi » Xorg problem
Xorg problem
Base-T ::
Zanima me, kaj se da narediti s Xorg -jem, ker mi skoraj ves ram požre, po nekaj času delovanje Ubuntuja? Imam 80% porabo ob tem ko nič ne delam. Kaj naj naredim?
Kakšne pa imaš, da bi efekte izklapljal. To pa ne. To se mi dogaja šele nekaj časa, efekte imam pa vklopljene že od začetka inštalacije.
zee ::
kar je hotel povedati kriko1:
katero verzijo Ubuntuja imas?
kaksna je strojna oprema? koliko rama?
uporabljas restricted gonilnike (ATI/Nvidia)?
kaj hoces reci, da ti ves RAM pozre? V Linuxu ni odvecnega RAMa, saj ga bo sistem vselej porabil.
ko bos odgovoril na ta vprasanja, ti bomo lahko kaj pomagali. do takrat pa ti preostane samo kristalna krogla™.
katero verzijo Ubuntuja imas?
kaksna je strojna oprema? koliko rama?
uporabljas restricted gonilnike (ATI/Nvidia)?
kaj hoces reci, da ti ves RAM pozre? V Linuxu ni odvecnega RAMa, saj ga bo sistem vselej porabil.
ko bos odgovoril na ta vprasanja, ti bomo lahko kaj pomagali. do takrat pa ti preostane samo kristalna krogla™.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Ubuntu 8.04
Intel Core 2 - 2.2GHz
1GB rama,
Grafična kartica Gigabyte GeForce 8500 GT, 512MB
restricted gonilnike DA
Kot sem napisal v naslovu, mi Xorg požre 80%, kar mi pol leta prej ni.
Intel Core 2 - 2.2GHz
1GB rama,
Grafična kartica Gigabyte GeForce 8500 GT, 512MB
restricted gonilnike DA
Kot sem napisal v naslovu, mi Xorg požre 80%, kar mi pol leta prej ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kandidati za izid (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9583 (6532) | Hardstyle |
» | Pomoč pri prehodu na linux (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 45292 (22594) | Anteus |
» | Izšel je Ubuntu 8.04 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16241 (10445) | Jst |
» | Feisty Fawn je tukaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7997 (6211) | Matevžk |
» | swap prostor v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 843 (795) | bosto |