Forum » Operacijski sistemi » Težave z internetom vista
Težave z internetom vista
Dumber ::
Zgleda da vas bol malo bere temo namenjeno visti zato bom še tukaj napisal.
Imam en čuden problem z omenjenim OS-om. Ko odperem kateri koli brskalnik IE, FF mi ne prikaže nobene spletne strani sploh ne proba brskat ampak ostane na beli strani (blank). Ko pa zaperem kateri koli brskalnik pa mi javi napako. Firefox has stopped working.....
in za firefox isto brskalnik še lahko odprem n× in vedno ko ga bom zapr bo javo to napako.
Pingam lahko www.google.com.... torej povezava internetna dela...
Ve kdo kaj bi lahko to bili ? spet kakšen bug od viste ? na ostalih pcjih mi dela net brez problema.
ipji so vneseni kot mora biti
Imam en čuden problem z omenjenim OS-om. Ko odperem kateri koli brskalnik IE, FF mi ne prikaže nobene spletne strani sploh ne proba brskat ampak ostane na beli strani (blank). Ko pa zaperem kateri koli brskalnik pa mi javi napako. Firefox has stopped working.....
in za firefox isto brskalnik še lahko odprem n× in vedno ko ga bom zapr bo javo to napako.
Pingam lahko www.google.com.... torej povezava internetna dela...
Ve kdo kaj bi lahko to bili ? spet kakšen bug od viste ? na ostalih pcjih mi dela net brez problema.
ipji so vneseni kot mora biti
blackbfm ::
Ni bug, Vista sploh ne podpira interneta.
Daj še enkrat preveri nastavitve za mrežno ter proxy nastavitve v brskalniku. Aja pa povej na kakšen način si povezan z žico al wireless, router itd.. Zna bit da maš kakšen neumen antivirus in ti crasha programe. Zadnjič sem popravljal en prenosnik na katerem se je office sesuvu zarad antivirusa, ki pa je potem takoj letel dol.
Daj še enkrat preveri nastavitve za mrežno ter proxy nastavitve v brskalniku. Aja pa povej na kakšen način si povezan z žico al wireless, router itd.. Zna bit da maš kakšen neumen antivirus in ti crasha programe. Zadnjič sem popravljal en prenosnik na katerem se je office sesuvu zarad antivirusa, ki pa je potem takoj letel dol.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [HTML5] možnosti le z html, brez javascript itd. (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5830 (3675) | DePalmo |
» | Star prenosnik-windows xp ali 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15019 (11283) | Spajky |
» | Težave s prikazovanjem določenih spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 795 (716) | endoplazmat |
» | Zatežimo uporabnikom naj posodobijo browser (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15325 (13666) | Tody |
» | Microsoftu dodaten teden v bitki z EU (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7142 (6191) | Poldi112 |