Forum » Omrežja in internet » Težave s prikazovanjem določenih spletnih strani
Težave s prikazovanjem določenih spletnih strani
endoplazmat ::
Živijo, obračam se na vas s težavo, ki jo skušam rešiti že nekaj dni..
Nekatere spletne strani se mi namreč ne prikazujejo pravilno (dodane slike) v katerem koli brskalniku (Crome, Firefox, IE) jih odprem. To se dogaja na dveh različnih računalnikih in telefonu. Strani in slike se ne prikazujejo pravilno, vse je zamaknjeno levo itd. Največkrat uporabljam brskalnik Chrome zato sem preizkusila vse predloge na njihovi help strani, ki pa niso pomagali (incognito mode, onemogočenje razširitev itd.). Tudi resetiranje modema ni imelo nobenega vpliva.
Imate kakšen predlog ali podobne izkušnje, ki bi mi lahko pomagale?
Hvala :)
Nekatere spletne strani se mi namreč ne prikazujejo pravilno (dodane slike) v katerem koli brskalniku (Crome, Firefox, IE) jih odprem. To se dogaja na dveh različnih računalnikih in telefonu. Strani in slike se ne prikazujejo pravilno, vse je zamaknjeno levo itd. Največkrat uporabljam brskalnik Chrome zato sem preizkusila vse predloge na njihovi help strani, ki pa niso pomagali (incognito mode, onemogočenje razširitev itd.). Tudi resetiranje modema ni imelo nobenega vpliva.
Imate kakšen predlog ali podobne izkušnje, ki bi mi lahko pomagale?
Hvala :)
msjr ::
Nekateri antivirusi znajo biti zoprni, kolega je imel problem z Nortonom in je zamenjal kar z Windows Essentials.
hojnikb ::
Če ti to dela vsepovsod (torej ni software issue) ti zelo verjetno nagaja internet (packet loss?)
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je varno pobrisati v Windows direktoriju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3404 (2532) | _Denny_ |
» | Prikaz barv na monitorju Lightroom in ostali programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1321) | fujtajksel |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6314 (5706) | TAA66 |
» | Google Chrome težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1623 (1249) | StarMafijec |
» | Slo-Tech preko TLS povezave (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 16996 (12636) | Jst |