Forum » Loža » Najdena "pošast" na plaži v Montauk
Najdena "pošast" na plaži v Montauk
Rotaidal ::
Na omenjeni plaži je trojica najdla truplo neznane živali, ki naj bi tehtala najmanj 100kg. Ljudje že namigujejo, da je za to "pošast" odgovoren bližnji inštitut za raziskovanje živalskih bolezni.
Več na http://www.timesoftheinternet.com/973.h...
Tudi na youtube je veliko stvari o tem
Več na http://www.timesoftheinternet.com/973.h...
Tudi na youtube je veliko stvari o tem
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
Vikking ::
Gawker itself thought it had broken the case late on Tuesday, when it noted that the woman who'd e-mailed in the photo worked for a viral-marketing firm.
It all tied in neatly to "Cryptids Are Real," an upcoming Cartoon Network show about mysterious, scientifically undocumented animals such as Bigfoot, the Loch Ness Monster and the Chupacabra.
It all tied in neatly to "Cryptids Are Real," an upcoming Cartoon Network show about mysterious, scientifically undocumented animals such as Bigfoot, the Loch Ness Monster and the Chupacabra.
šernk ::
je že kdo videl kdaj kakšno čudno reč ki bi bila dokumentirana le z eno sliko?? če bi sam bil tam bi naredil 50 slik iz vseh kotov. na voljo imamo pa le eno ali kvečjemu dve sliki no. že to pove precej. strmoglavljenje letala v WTC,ki ga ni nihče ga pričakoval in obstaja video posnetek.
tu imamo pa vsega skupaj 1 sliko???
tu imamo pa vsega skupaj 1 sliko???
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
V-i-p ::
Jebemti je grd...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Volta ::
Zgleda ko rakun z odrezanim nosom :) Pomoje je to kakšna globokomorka žival, ki še je niso videli, zdaj pa delajo cirkus iz tega.
šernk ::
zdaj si me pa celo prepričal da je morda celo res :)
zakaj iz tega delajo tako paniko pa ne vem, koliko na novo odkritih živalskih vrst se odkrije vsako leto??? pač je to še ena več
zakaj iz tega delajo tako paniko pa ne vem, koliko na novo odkritih živalskih vrst se odkrije vsako leto??? pač je to še ena več
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
edge540 ::
Globokomorska žival? Meni z izjemo glave zgleda kot pes (tace, rep). Glava pa je res kot neka riba.
EDIT: Premislil sem si, to je pujs
EDIT: Premislil sem si, to je pujs
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: edge540 ()
Saladin ::
V najboljšem primeru mutiran pujs z izdatno razkrajajočo močjo vode.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
mihajlo carr ::
meni zgleda podoben pitbullu/buldogu/... sam da je ta še večja bomba
GA-P35-DS3, E2180@3.2GHz, Sapphire 2600XT OC@750/800mhz, WD4000AAKS,
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B
Zdaj si pa zamislite kako bi vam to zgledalo, če bi se med kopanjem nekje na hrvaški obali noga zapletla v kaj takega, hehe.
Zdej pa sploh ne grem več blizu morja...
Hehe, ne razmišljaj tako. Jaz grem čez 2 dni v Umag, pa mislim da bom imel srečo, če se mi bo noga zapletla v kakšno algo, ne pa da bi kaj takega srečal :)
Hehe, ne razmišljaj tako. Jaz grem čez 2 dni v Umag, pa mislim da bom imel srečo, če se mi bo noga zapletla v kakšno algo, ne pa da bi kaj takega srečal :)
Highlag ::
Zgleda res ko kakšen pes, ki se je predolgo namakal v morju....
Glede novih vrst živali: A niso našli v začetku meseca eno novo vrsto delfinov - brez surle? :-P
Glede novih vrst živali: A niso našli v začetku meseca eno novo vrsto delfinov - brez surle? :-P
Never trust a computer you can't throw out a window
zee ::
Ugotovili so, da je cudno bitje rakun, ki pa je zaradi morske vode ze precej razpadel. (povezave do novice zal ne najdem).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
V-i-p ::
Potem je pa tole vrhunsko rejeni rakun...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Keyser Soze ::
Mah, đizs ljudje.Ste že kdaj videli utopljenca, ki je bil dalj časa v vodi? Ta je še bolj podoben kakšnemu alienu.
Izbuljene oči, svetleča, vijolično črna koža, Bibendum like pojava, pa manjek tistega kar so pojedle ribice.
Skratka, folk ima preveč domišljije. Pa butasti so tud verjetno. Počasi bom začel verjeti v "fabule" tipa "only in America". A se res poneumljajo?
Izbuljene oči, svetleča, vijolično črna koža, Bibendum like pojava, pa manjek tistega kar so pojedle ribice.
Skratka, folk ima preveč domišljije. Pa butasti so tud verjetno. Počasi bom začel verjeti v "fabule" tipa "only in America". A se res poneumljajo?
OM, F, G!
DimmniBurek ::
Jup
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vikking ::
Sicer res nevem kaj si naj mislim, a verjetno gre za potegavščino.
Moti me majhna malenkost. Na prvi fotki ki je izšla v javnost, je na živali pesek. Normalno kot mora bit, če nekaj mokrega ostane na plaži. Nove fotke so pa takšne, da na živali ni popolnoma nobenega peska, še zrna ne najdem.
Motijo me tudi muhe. Na prvi fotki ki je izšla v javnosti je na živali točno 1 velika muha. Na novih fotka sta na živali točno 2 muhi. Muhe nekako niso proporcionalne velikosti živali.
Če pa razmišljamo kot PB potem je verjetno naplavilo prostozidarja.
Moti me majhna malenkost. Na prvi fotki ki je izšla v javnost, je na živali pesek. Normalno kot mora bit, če nekaj mokrega ostane na plaži. Nove fotke so pa takšne, da na živali ni popolnoma nobenega peska, še zrna ne najdem.
Motijo me tudi muhe. Na prvi fotki ki je izšla v javnosti je na živali točno 1 velika muha. Na novih fotka sta na živali točno 2 muhi. Muhe nekako niso proporcionalne velikosti živali.
Če pa razmišljamo kot PB potem je verjetno naplavilo prostozidarja.
T-h-o-r ::
To je ManBearPig. Konec debate. ;)
couldn't agree more
half man half bear half pig
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
T-h-o-r ::
offtopic:
how can you have a 13year old son, if you're only 7 years old? yeah, but those are dog ages! what? look, if you dont like it go complain on the internet!
how can you have a 13year old son, if you're only 7 years old? yeah, but those are dog ages! what? look, if you dont like it go complain on the internet!
Why have a civilization anymore
msjr ::
Ah dejte no, to je en čisto navaden VIRAL CAMPAIGN in vse skupaj so vas fino nategnil. K sreči niste američani, ker bi vam hitro še kaj prodal.
Dejte se navadit na take "novice", tega bo vedno več. Tisti banner desno zgoraj je že relikt v oglaševanju.
Dejte se navadit na take "novice", tega bo vedno več. Tisti banner desno zgoraj je že relikt v oglaševanju.
Ah dejte no, to je en čisto navaden VIRAL CAMPAIGN in vse skupaj so vas fino nategnil. K sreči niste američani, ker bi vam hitro še kaj prodal.
A dej no? A ti to verjameš?
Viral campaign? My ass. Začetni "dumbass hype" je pač preplavila kriza očitnega "zajeba", ki ga je potrebno hitro omilit. In v sled tega bodo pač nad tem "zajebom" zgradili en tak "kao kampajn". Kao, je blo vse premišljeno in planirano.
Mal morgen. Ampak za butaste bo zaleglo. =)
OM, F, G!
msjr ::
Seveda, med drugim najdeš tudi to v mojem opisu del.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: msjr ()
opeter ::
Zdej pa sploh ne grem več blizu morja...
Heh, mogoče pa ti bo odgriznil lulčka.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Izi ::
Heh, mogoče pa ti bo odgriznil lulčka.
Da bi ostal brez lulčka je možnost samo na kompnem, v morju jo ni.
Je uradno popisanih že na tisoče napadov v morju in žrtve ponavadi ostanejo brez nog ali rok, brez lulčka pa v morju še nihče ni ostal, ne glede ali se kopaš nag ali oblečen.
Na kopnem, pa je bilo že kar precej zabeleženih napadov, ko je žrtev ostala brez lulčka. Psi in prašiči so doslej odgriznili največje število onetov. Pa kakšna razočarana žena ga tudi včasih odreže
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Seveda, med drugim najdeš tudi to v mojem opisu del.
Si pa naiven. =P
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podmorski el. kabelOddelek: Loža | 4963 (3153) | Pika na i |
» | lov in izumiranje vrstOddelek: Znanost in tehnologija | 3725 (3624) | Vajenc |
» | podgane!! na pomoč....Oddelek: Loža | 17343 (15947) | Matako |
» | Nenavadne okvare na podmorskih kablih na Bližnjem vzhoduOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7550 (4557) | MrStein |