» »

Nakupi v Londonu

Nakupi v Londonu

deleted ::

Pozdravljeni,
za vikend grem v London in me zanima, kje bi tam lahko nabavil Lego Mindstorms (ker so v Slo hinavsko dragi), pravtako me zanima, kje so štacune z najcenejšo tehnično robo.
Lp

SmeskoSnezak ::

Največja zbirka je v Lego Shopu, nekje v Lego parku(tu maš zemljevid, poglej si), v Windsor okrožju.(pdf si lahk dol cukneš, za pot do tja).
@ Pusti soncu v srce... @

Planetarium ::

Artikli nej bi bli u angliji kr dragi sam zdej nevem jest sm sam tako slišau. Njabolje da preveriš in se prepričaš

IceIceBaby ::

Jaz sem nekaj Mindstorms artiklov videl tudi v dutyfreeju (Brnik in Stansted). Sigurno se da kaj dobiti tudi v Hamley's (Regent street, zelo blizu Apple stora) in pa v Harrodsu čisto zgoraj na oddelku z igračami.

Kar se pa tehnične robe tiče je pa največ izbire na Tottenham court road. To je ulica, kjer je polno tehničnih trgovin in trgovinic. Cene niso najbolj ugodne pa tudi izbira ni nevem kaj. Lani sem gor kupil EEE PC 2GB surf za isto ceno kot so se 14 dni kasneje pri nas prodajali navadni 4GB. Prejšnji mesec sem pa gledal EEE 901 pa so bile cene tudi kar visoke.

Tale Lego land pa ne vem točno kje je, ampak glede na zemljevid zgleda precej daleč iz centra.

deleted ::

Torej Lego shop je predaleč in bi mi verjetno pobralo cel dan, da bi ga obiskal. Verjetno bom pogledal v Hamley's. A v Apple store se splača pokukat?

IceIceBaby ::

Splača se, če boš že tam. Jaz sem sicer apple fan, pa se mi ni zdelo nič posebnega. Samo veliko apple robe na enem mestu :)

Drugače je pa tam nasproti še Nokia shop, pa če boš s punco jo bo sigurno zanimal Top Shop na voglu Regent in Oxford street :) Itak je center en sam velik shopping center.

Svizec69 ::

Direktno na Picadily Crircus trgu imaš eno dobro štucuno z tehnično robo. Cene nisi sicer nič kaj ugodne, kot povsod po Londonu, se pa da videt marsikaj

Matej_K ::

Ojla, mene pa zanima naslednje, čez tri dni potujem v London in me zanima kaj se tam gori kaj splača kupovati. Sicer nimam nobenega namena kaj kupiti, ampak če je kaj velik cenejše se tut nebi branil. Ciljam največ na kakšen Netbook ali kakšen dober mobitel ali pa kakšen Ipod. Kako je kaj s cenami v Londonu, funt je nizek, a so cene tudi.

Prenočeval bom pa v Kensigton delu, nevem še kateri hotel, tako da če kdo pozna tam okoli, kje je dobro jesti, pa ne uibr drago???

Hvala na odgovorih...Čim več tem bolje.
... .. .


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj kupiti v Indiji? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
598399 (6710) globoko grlo
»

London.

Oddelek: Loža
215502 (3489) baltso
»

Destinacija: London ; photoweek

Oddelek: Loža
222341 (1462) DonMatejo
»

Jeseni greva s punco v London... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7638545 (35109) strictom
»

London.

Oddelek: Loža
183748 (3301) Matty

Več podobnih tem