Forum » Loža » Najboljši izdelovalci miz v slo
Najboljši izdelovalci miz v slo
boss-tech ::
Zanima me katero je najboljše podjetje, ki izdeluje razne mize za dnevne sobe v sloveniji. Hvala
V-i-p ::
Smem prašat, po čem je pa ta izdelovalec najboljši v vesoljni Sloveniji?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Ted ::
Je boljši BMW al Mercedes? Nič nisi povedal kakšno mizo rabiš, za kakšen namen, iz kakšnega materiala...
Mah...
ReBi ::
Stillesove so lepe in kvalitetno izdelane. Njihove intarzije so naravnost čudovite. Si pa zelo omejen z izbiro stilov. Pa dragi so:)
boss-tech ::
Nasplošno me zanima katera firma je po vašem mnenju najboljša... gre pa za neki dnevno mizo... z določenimi predelavami - s kakšnim dodanim steklom in bolj modernega videza
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boss-tech ()
Mercier ::
Mi smo morali opremljat nekaj časa nazaj. Kar smo nabavili boljšega, je bilo Lipino (Lipa Ajdovščina). Grejo pa k vragu, mogoče se da pri nijih trenutno celo dobiti kaj pod ceno.
Sicer pa je tole z najboljšim bolj tak, preden smo se pri nas odločili za nabavo, sva z ženo pregledala dosti štrcun in "strokovne literature" - gejiš revije z notranjo opremo in gre formula za opremljevalce (arhitekte) nekako takole - nabaviš najgrše od najdražjega in dodaš nekaj Ikee, oziroma nekaj cheap industrijskega oblikovanja, kaj pa vem zakaj, da je še malo grše, rečmo - e, potem imaš najboljše.
Lahko pa vzameš tridesetega najboljšega Italjana, namesto najboljšega lokalca. (bolje bi živeli z več zgodovine laške kot švabske okupacije press)
Sicer pa je tole z najboljšim bolj tak, preden smo se pri nas odločili za nabavo, sva z ženo pregledala dosti štrcun in "strokovne literature" - gejiš revije z notranjo opremo in gre formula za opremljevalce (arhitekte) nekako takole - nabaviš najgrše od najdražjega in dodaš nekaj Ikee, oziroma nekaj cheap industrijskega oblikovanja, kaj pa vem zakaj, da je še malo grše, rečmo - e, potem imaš najboljše.
Lahko pa vzameš tridesetega najboljšega Italjana, namesto najboljšega lokalca. (bolje bi živeli z več zgodovine laške kot švabske okupacije press)
Good Guy ::
poglej za mizarstvo Logar
ne bo ti žal
ne bo ti žal
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Bela žaba ::
Da ne bom odpiral nove teme....
Iščem kakšo poceni staro mizo v temnejšem lesu. Ni potrebno, da izgleda lepo, saj bi jo uporabljal za delo, kjer bi nekoliko trpela. V preteklosti sem takšne mize že videl vržene stran v času kosovnih odvozov. Za lažjo predstavo eno fotografijo:
Se komu, ki je iz Ljubljane ali okolice, kaj takega valja okoli hiše?
Iščem kakšo poceni staro mizo v temnejšem lesu. Ni potrebno, da izgleda lepo, saj bi jo uporabljal za delo, kjer bi nekoliko trpela. V preteklosti sem takšne mize že videl vržene stran v času kosovnih odvozov. Za lažjo predstavo eno fotografijo:
Se komu, ki je iz Ljubljane ali okolice, kaj takega valja okoli hiše?
STASI ::
Elementare? Al pa kaj drugega v Domodromu!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisalna stoječa miza (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16341 (5617) | black ice |
» | Uvajanje v Dj-anje elektronske glasbeOddelek: Sedem umetnosti | 4647 (4149) | Madara |
» | Aktivni zvocniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7398 (6025) | Zvezdica27 |
» | Miza za namizni tenis(pink ponk)Oddelek: Kaj kupiti | 12566 (8725) | Double_J |
» | Računalniška mizaOddelek: Kaj kupiti | 12080 (10495) | milica |