Forum » Loža » Atlantis btc
Atlantis btc
blackbfm ::
Jeben atlantis! Vedno ko grem sem totalno razočaran. Hočem kupit karto in ponavadi vedno mal pojamram za študentsko..načeloma se da z ljudmi kar zmenit..ampak ne v atlantisu, tam so jebene pi**e in mi nikdar ne dajo cenejše karte..no 1x sem nažicu heh. Prideš notri in je vse nekaj polomljeno, bazeni smrdijo po scanju, vedno je fakin mraz. Ne bi nič reku če bi bile cene malo nižje, ampak tole je pa res svinjarija. To da imaš omejene prehode med sklopi je tudi totalno retardirano. Človek se gre tja sprostit, v bistvu moraš pa sam mislit kolikokrat si že šu kam in stalno iskat jebeno uro da veš kdaj ven. Če vzameš kakšen rekvizit tam pri toboganih in ga neseš s sabo v bazen, ti takoj žvižgajo in težijo. Potem so še kamere vsepovsod, tako da je filing kot v zaporu. Še najrajš bi vidu da propade vse skup, ker je res totalni poden in totalni nateg.
bluefish ::
Hočem kupit karto in ponavadi vedno mal pojamram za študentsko..načeloma se da z ljudmi kar zmenit..ampak ne v atlantisu, tam so jebene pi**e in mi nikdar ne dajo cenejše karte..no 1x sem nažicu heh.Zakaj bi ti dali študentsko, če nisi študent?
koyotee ::
pejt ke pa jim povej, da jih boš dal na tv
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zakaj bi ti dali študentsko, če nisi študent?
Zato ker je še študentska cena oderuška, kaj šele redna. Sicer pa ne bi nič rekel če bi bila kvaliteta bazenov/storitev na nivoju.
madmitch ::
Zakaj bi ti dali študentsko, če nisi študent?
Zato ker je še študentska cena oderuška, kaj šele redna. Sicer pa ne bi nič rekel če bi bila kvaliteta bazenov/storitev na nivoju.
Očitno še ni dovolj slabo, če še hodiš tja. Mene z voli ne spraviš, tudi če je zastonj.
Se mi zdi "Štern" - Ježica bolj urejen.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Keyser Soze ::
No, nazadnje ko sem bil tam niti ni bilo tako hudo. Pač en povprečen nivo, za, to je pa pač res, nadpovprečno ceno.
Če se stanje ni poslabšalo, kot nekateri tule trdijo, bi šel tja, za primerno ceno, več kot samo enkrat, kot je bilo to sedaj. Ampak je na žalost miselnost na nivoju povprečnega slovenskega trgovca. Nažicat prvič kolikor se da, ker ga drugič ne bo nazaj. Žalostno.
Če se stanje ni poslabšalo, kot nekateri tule trdijo, bi šel tja, za primerno ceno, več kot samo enkrat, kot je bilo to sedaj. Ampak je na žalost miselnost na nivoju povprečnega slovenskega trgovca. Nažicat prvič kolikor se da, ker ga drugič ne bo nazaj. Žalostno.
OM, F, G!
Zanimiv odnos. Ce bi bilo 2 evra ceneje bi bil pa kar zadovoljen s stanjem?
Niti ne. Saj sem rekel da je glede na stanje še študentska cena kar huda. Glede na kvaliteto in njihov odnos bi bla primerna cena ta ki jo že imajo deljeno z 2.
Očitno še ni dovolj slabo, če še hodiš tja.
Ja zdej nazadnje se mi je totalno zamerlo. Grem raje v tivoli al pa nekam drugam. Če ne drugega je vsaj bazen normalne velikosti da lahko normalno plavaš.
Nažicat prvič kolikor se da, ker ga drugič ne bo nazaj. Žalostno.
Točno to. Saj zato pa je vedno manj folka.
Dr_M ::
Jaz sem bil v atlantisu samo enkrat in upam, da mi ne bo treba nikoli vec it.
Cene imajo skrajno oderuske, notri je pa kot pri ciganih.
Imam to sreco, da lahko obcasno zastonj prespim v catezkih toplicah s punco in greva raje tja na bazen. Je ceneje in na kvaliteta na precej visjem nivoju.
Cene imajo skrajno oderuske, notri je pa kot pri ciganih.
Imam to sreco, da lahko obcasno zastonj prespim v catezkih toplicah s punco in greva raje tja na bazen. Je ceneje in na kvaliteta na precej visjem nivoju.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
T0RN4D0 ::
Haha hodiš tja in upaš da propadejo. :) It doesn't work that way, propadl bojo (al pa izboljšal ponudbo), ko ne bo nihče več hodil tja.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Savna v Lj?Oddelek: Loža | 2449 (1591) | noraguta |
» | Poceni prehrana za studente 15.7-15.8 ?Oddelek: Loža | 6004 (4872) | darkolord |
⊘ | Ne jejte solate v Atlantisu :(Oddelek: Loža | 2301 (1861) | Gandalfar |
» | Dan v Ljubljani z otroci (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9374 (8149) | kopernik |
» | SavnaOddelek: Loža | 22161 (20356) | Vesoljc |