Forum » Pomoč in nasveti » Kk montirat ventič na Voodooja?
Kk montirat ventič na Voodooja?
migič ::
Jaz sm nabavu ventič od P1, pa sm ga kr direkten na hladilna rebrca prlimal, zdej pa nevm če je to vredi! Pol sm pa V3 2000 biose pripisal od 3500. pa laufa na 183Mhz! Sm že po 20 min igranju Merđo Benza grafika zablokira! Predlagajte kej, ker neb rad frekvence manjšal!
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!
alien-w ::
Hja, kakor jest vem, imas ti gor na tem bogem voodoojcku same ena taka mini rebra (rjava, ce me spomin ne vara). Problem je v tem, da so rebra verjetno premajhna, in ne morajo tako hitro pobrati vse vročine z GPUja, pa se precej ne ravna je zadeva.
Zato svetujem, da vse skupaj dol pobereš, si dobiš nekje malo večja rebra ter jih nato z ventom vred gor pritrdis. Vmes med GPU in rebri das se mal paste pa ce se ti da, bi bilo dobr prej rebra se pobrusit spodaj, ker bo boljsi kontakt, potem bi pa mogl laufat... ce te zanima za kero koli od navedenih stvari zgoraj, kar sporoci, bomo ze zrihtal!
Zato svetujem, da vse skupaj dol pobereš, si dobiš nekje malo večja rebra ter jih nato z ventom vred gor pritrdis. Vmes med GPU in rebri das se mal paste pa ce se ti da, bi bilo dobr prej rebra se pobrusit spodaj, ker bo boljsi kontakt, potem bi pa mogl laufat... ce te zanima za kero koli od navedenih stvari zgoraj, kar sporoci, bomo ze zrihtal!
migič ::
Ja rebrca so res majčkna (4x4) tk ko ventič! Ja bom probu zbrust, čim bol ravno, sm še pasto morm zrihtat!
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
AngelOfDeath ::
poslušaj aliena ma prav
jaz sem na voodu 3 inštaliral 5x5 cm vent in stvar deluje kot raketa :) (tok,tok,tok)
jaz sem na voodu 3 inštaliral 5x5 cm vent in stvar deluje kot raketa :) (tok,tok,tok)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje mosfetovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1700 (1056) | Spajky |
» | Izkusnje z zalmanovim termalnim lepilomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1414 (1206) | ali3n |
» | volcano 2 na gf2mxOddelek: Hlajenje in modifikacije | 926 (788) | rc-car |
» | tisje/boljeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2007 (1615) | Bungee- |
» | IŠČEM NAJ IDEJO ZA HLAJENJEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1134 (957) | kayot |