Forum » Programska oprema » Varnostna kopija USB dongla
Varnostna kopija USB dongla
JJ_7 ::
Lep pozdrav,
pred kratkim sem kupil dražjo programsko opremo, ki je prišla z USB varnostnim ključem kot varovalom pred nelegalnim kopiranjem. Že nekajkrat sem slišal, da je legalno narediti eno kopijo takega ključa (ali pa npr. originalnih CDjev) za primer izgube ali poškodbe originalne opreme. Če to dejansko drži, morda veste, kje bi mi lahko takšno kopijo USB dongla naredili - seveda pod pogojem, da je stvar res legalna in ne gre le za pobožne želje ;)
Hvala za odgovore!
pred kratkim sem kupil dražjo programsko opremo, ki je prišla z USB varnostnim ključem kot varovalom pred nelegalnim kopiranjem. Že nekajkrat sem slišal, da je legalno narediti eno kopijo takega ključa (ali pa npr. originalnih CDjev) za primer izgube ali poškodbe originalne opreme. Če to dejansko drži, morda veste, kje bi mi lahko takšno kopijo USB dongla naredili - seveda pod pogojem, da je stvar res legalna in ne gre le za pobožne želje ;)
Hvala za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti original Windows 10 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 36158 (10844) | Gospod |
» | Posodobitev gonilnikov namerno pokvari ponarejen čip FTDI FT232 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 40266 (27458) | Mr.B |
» | nalaganje xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2087 (1652) | fosil |
» | Windows 7 RC1 - kako pripraviti DVD za inštalacijoOddelek: Programska oprema | 6657 (6119) | teddy81 |
» | zanima me! Če imate v posesti "piratske" verzije iger in programov! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5502 (4276) | flipflop |