» »

predčasna prekinitev naročniškega razmerja

predčasna prekinitev naročniškega razmerja

PacificBlue ::

Mobitel mi je zaradi neplačanih obveznosti poslal račun za predčasno prekinitev naročniškega razmerja..okoli 100evrov. Samo na na računu nič ne piše do kdaj morm to plačat, samo opozarjajo da v primeru nepravočasnega plačila bojo zakonske zamudne obresti..zdj me pa zanima če je kdo kaj seznanjen s tem, na mobitelovi strani nisem nč kaj pametnega našel,ampak preden kličem na center za pomoč naročnikom bi to vprašal vas..
Aja pa to pomeni, da se potem pogodba dobesedno prekine ko plačam(ali če samo plačam tisto za nazaj pa tega ne..potem sem naročnik še naprej al kako?)

Pa hvala za odgovore..Lp
I’m out.
:3

Pyr0Beast ::

Če prav razumem so razmerje že prekinjeno ?

Drugače, načeloma, če plačaš vse za nazaj se razmerje ohrani.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

Brane2 ::

Poglej v pogodbo, kaj ugibaš.

Po moje je tako, da bi s teboj radi prekinili pogodbeno razmerje, ker te imajo iz nekega vzroka "poln ku*ac" in ker jih ta pogodba lahko tudi veže za kaj ( kake ugodnosti zate, kaj pa vem ) ti pravijo, "za naprej se ne gremo več, za prekinitev pogodbe si kriv ti, doslej pa si iz naslova ugodnosti imel X EUR koristi, ki jih hočemo nazaj".

Kar se neplačanih računov tiče, ne verjamem, da te bodo zaradi tega nehali terjati zanje. Lahko se zgodi tudi to, a ne izhaja neposredno iz tega dopisa. Možno je tudi, da se bodo spustili v izterjavo teh računov skupaj z zamudnimi obrestmi, celo verjetno.
On the journey of life, I chose the psycho path.

AndrejS ::

. . . sovražim neplačnike . . .

@AndrejS

Sarkazem on: Jaz tudi zdj tebe sovražim zaradi tega komentarja..Sarkazem off./Sicer pa ne poznaš razlogov..

Bom plačal, itak mi drugega verjetno ne ostane. Ampak jih imam jaz poln ku*ac..Naročnik njihovih storitev sem že 8 let. Vsak mesec sem do zdaj redno plačeval..in to skoraj nikoli manj kot 40 evrov, zadnje čase(leto dni celo več kot 50 evrov). Vem da pač storitve se plačajo, ampak če sem v toliko letih jim dal toliko keša bi lahko tudi malo počakali..res gnil kapitalizem.
Ali pa jim bom napisal sočno pismo kot kolega pred časom(da bo svojo zgodbo objavil v medijih) in potem dobil dobropis za 100 evrov...
I’m out.

zee ::

Hja. Zaracunali so ti sorazmeren delez cene telefonskega aparata, ki si ga kupil po subvencionirani ceni. Ce bos pogledal v ustrezni aneks, ki si ga podpisal, bos videl koliksni so penali za vsak mesec predcasne prekinitve.

Ker si aneks podpisal, to pomeni, da si se s pogoji strinjal, ergo se nimas kaj zalit. Mobitela sploh ne zanima, koliko je bila tvoja mesecna poloznica. Enako prakso imajo tudi drugi operaterji. Za Mobitel vem, ker sem hotel predcasno prekiniti pogodbo, vendar je racun pokazal, da bi placal odlocno prevec (pred dobrim ~200 EUR).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

opeter ::

Jaz bi v tvojem primeru plačal zadevo, pisno odpovedal in nikoli več kupil mobilca. Boš prišparal precej denarja, pa tudi živce, ker te nihče ne bo mogel klicati.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

@opeter

Se strinjam. Ko bi vedel kako blaženo sem se počutil en mesec brez telefona.Priporočam vsem!

@zee

Ja do konca mi je še ostalo malo manj kot leto dni..mislim da imam aneks podpisan do konec junija 2009..Bi moral pogledati še v aneks ampak ga trenutno nimam pri sebi.
I’m out.

zee ::

Mislim, da pride kazen 10-15 EUR/mesec. Ostalo je matematika.

EDIT: dodal "."
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

veverrca ::

Živjo. Predn kličem okol po mobilnih informacijah bi tukaj vprašala, če kaj veste koliko moram plačati, če grem k tušmobilu preden mi poteče pogodba pri mobitelu? Poteče mi tm okol 20. decembra. Aja pa ne ne morem počakat do 20. decembra :D

Hvala in lep pozdravček.

imagodei ::

Jaz ne vem na pamet, ampak gotovo ti piše v pogodbi, koliko so penali na mesec, če predčasno prekineš.
- Hoc est qui sumus -

Bellzmet ::

Vem da pač storitve se plačajo, ampak če sem v toliko letih jim dal toliko keša bi lahko tudi malo počakali..res gnil kapitalizem.

Lol...kateri izjava:) Imajo čez 1 mio uporabnikov + ne vem koliko drugih prihodkov in sedaj bodo tebe zaradi 50 EUR na mesec obravnaval kot svetnika? :D Svašta folk.

Se pravi tudi nekdo, ki je tebi dolžan, mu rečeš, ej stari ni panike, boš plačal čez pol leta.

Tukaj se vidi balkanska plačilna disciplina, ki je zasidrana v Sloveniji.

Bomo že plačal, sej bomo, kako - a še nismo? Pač plači kar maš na rok in to je to.

imagodei ::

Bellzmet,

preden ti žila na vratu poči... Tema je stara tri mesece. Nov je samo post od veverrce.
- Hoc est qui sumus -

Hehe nisem pogledal:)

Mi pa res skor zila poci, ko vidim kako folk zamuja s plačili. Me je eden danes po telefonu nategnil glede plačila, pa sem potem čez ene 5 min glih tale post videl, pa je bilo dobro za malo sprostitve:D

No sej, vseeno pa v razmislek:D

ne_kdo ::

če si pri mobitelu mislim da je 11€ na mesec x tolko meseceov koliko še jih imaš.
nisem 100%

lp

veverrca ::

živjooo ne kdo..ti si kr zadeu veš...za 59 centov si preveč reku..;)

lep pozdravčk od vevrce:P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
19574136 (61582) Cruz
»

Prekinitev naročnine pri A1 in novi operater

Oddelek: Pomoč in nasveti
1813721 (12851) smacker
»

Zee: "Vsako pogodbo je treba pod podpisom prebrati in povprasati pred podpisom."

Oddelek: Loža
398958 (7579) Tomas 33
»

Mobitel prekinitev razmerja

Oddelek: Mobilne tehnologije
3415080 (8729) Lonsarg
»

Prekinitev siol ADSL!!! ali je mogoče?

Oddelek: Omrežja in internet
316629 (4029) michel

Več podobnih tem