Forum » Omrežja in internet » ISDN Telefon ---> Priključitev interneta
ISDN Telefon ---> Priključitev interneta
Revenant ::
V stanovanju imam že obstoječi priključek z ISDN telefonom, za katerega plačujem 15EUR/mesec, rad pa bi si omislil internet, nekje 4/1, več ne rabim. TV, telefon in ostale novodobne ugodnosti me ne zanimajo. Na slotechu sem prebral (ali na t2.rula.net), da T-2 ne deluje ravno najbolje z ISDN telefonom. Kaj je najboljše, skenslat telefon, saj ga niti ne uporabljam veliko, ali ga obdržat in si na njega priključit internet... Siol, T-2, še kateri? Kabel verjetno odpade? No, saj kabla tako ali tako ne želim.
A lahko glede na ta priključek izbereš kateregakoli ISP-ja, zanime me tudi glede naročini in raznih pkatov dvojček, trojček...
Preveč je vsega, človeku se zmeša
A lahko glede na ta priključek izbereš kateregakoli ISP-ja, zanime me tudi glede naročini in raznih pkatov dvojček, trojček...
Preveč je vsega, človeku se zmeša
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
- spremenilo: Revenant ()
Saso_C ::
T2 nima več problemov z ISDN splitterji.
Če brez ISDN-ja ne moreš živeti, ga lahko obdržiš in imaš vseeno ADSL/VDSL. Če pa telefonije ne rabiš, je pa brez veze plačevati naročnino zanj.
Najbolje je kar izpolniti prijavnico in šele potem boš videl kje si.
Jaz bi izbiral po naslednjem vrstnem redu:
-T2
-Amis
-Tuš
-Siol
-Telemach
...
Če brez ISDN-ja ne moreš živeti, ga lahko obdržiš in imaš vseeno ADSL/VDSL. Če pa telefonije ne rabiš, je pa brez veze plačevati naročnino zanj.
Najbolje je kar izpolniti prijavnico in šele potem boš videl kje si.
Jaz bi izbiral po naslednjem vrstnem redu:
-T2
-Amis
-Tuš
-Siol
-Telemach
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach VOIP - je ali ni?Oddelek: Omrežja in internet | 5088 (4540) | Goodwill |
» | IP telefonija in ISDNOddelek: Omrežja in internet | 2820 (2552) | shock |
» | ISDN telefon in Siol telefonija!Oddelek: Omrežja in internet | 3203 (2947) | shock |
» | T-2 ISDN adapterOddelek: Omrežja in internet | 1893 (1600) | jeanmark |
» | Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)Oddelek: Omrežja in internet | 3266 (2384) | netko |