» »

Pomoč pri inštalaciji Windows XP ob javljanju ČUDNE NAPAKE

Pomoč pri inštalaciji Windows XP ob javljanju ČUDNE NAPAKE

einstein_1 ::

Če mi kdo zna priskočiti na pomoč pri tej napaki ki sem jo doživel PRVIČ V ŽIVLJENJU odkar nalagam Windowse XP po razno raznih računalnikih...Probaval sem s TREMI RAZLIČNIMI VERZIJAMI Windows-ov, ZAMENJAL grafično in vstavil PCI namesto AGP grafike, zamenjal RAM, probaval menjavati CD-rome,da ne rečem diske, razno razne variante in ŠE VEDNO ISTA NAPAKA ob istem času na istem mestu...sformatira disk, začne kopirati začasne fajle in pri nekaj deset procentih frizne in javi to napako?!?!?!?! Matična plošča je tale:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?M...

Če mi zna kdorkoli na kakršenkoli način svetovati kaj naj, bi bila vsaka pomoč in nasvet dobrodošla...

slika/napaka,ki jo dobim na ekranu je pa na spodnjem linku:

NAPAKA WINDOWS XP

NAPAKA WINDOWS XP

blackbfm ::

Če si vse menjal potem je verjetno kriva plata a ne :) Je mel brat podoben problem. Sicer Windowse mu je uspelo naložit samo mu je vseeno potem stalno vn metalo bluescreene. Zamenjal je plato (z istim modelom, samo pač nova) in je bilo ok.

Kakšni pa zgledajo kaj kondenzatorji?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

solatko ::

Poizkusi na drugem trdem disku.

Adrijan0 ::

Lahko je tudi ram.

Menjal sem VSE od A do Ž kar se tiče zadev ki so priključene na plato:S:S:S....in ISTO....zamenjal 3 diske......ISTO.....RAM,.... Bom pogledal kondenzatorje.....Ali je možno da je tudi zaradi njih tako? Sam sem namreč na srečo elektronik...in jih bom poizkusil zamenjati....Videti so dobri...je pa možno da so suhi in da ni v njih elektrolita...samo če prav sklepam, se potem računalnik tudi prižgal nebi če bi bilo kaj v zvezi s kondenzatorji:S:S:S ??

cyber_killer ::

Probaj namestiti kaksen drug OS. Npr. Linux,Vista, starejsi Windows.

Mislim pa da je procesor tukaj krivec.

Zgodovina sprememb…

Windowski XP so laufali skoraj dve leti na tem računalniku BREZ KAKRŠNIHKOLI TEŽAV...da ne rečem igrice KI JIH JAZ NE IGRAM,je bratov računalnik in mi je to povedal....BOM tudi to poizkusil.....512Mb rama, 120gb diska,grafična pa ne vem katera?:S potem pa teden nazaj ga kot vedno ugasne čez noč....in ga normalno prižge naslednji dan IN NIČ OD NJEGA...tudi v Safe mode NI HOTEL ITI...pride in potem za stotinko sekunde plavi ekra in reset:S:S:S...ne vem...KR NEKI V GLAVNEM....

spet sem bolj natačno pogledal in ugotovil da je skoraj 10 kondenzatorjev napihnjenih:(...sem pač čorav...sem zdaj bolj natačno pogledal:D Tko da ko to zamenjam in pred jutrišnjem dnem ne bo nič....vam javim če je kaj BOLJE:-) do takrat pa LP!! in hvala za res izkazano pomoč:-D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
513709 (3135) DT232
»

grafična ok, slike ni!!!???

352538 (1958) polde66
»

Hišni računalnik včasih "zmrzne"!

192079 (1753) Pyr0Beast
»

komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )

694299 (3530) Pyr0Beast
»

Katero plato AM2 priporocate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
524170 (2967) asus

Več podobnih tem