Forum » Pomoč in nasveti » Zatikanje videa, Nokia N95, 8gb
Zatikanje videa, Nokia N95, 8gb
dare123 ::
Pozdrav,
sem pred parimi dnevi nabavil Nokio N95, 8gb. Vse lepo in prav, funkcije super, naložil sem Garmina- deluje odlično, slike odlične, skratka vse super...potem sem pa danes sprobal snemat videe in je nastal problem. Ko začnem snemat mi okoli 10 sekund snema normalno, potem pa se začne zatikati - snema 3,4 sekunde, potem se za kako sekundo video ustavi, potem snema dalje. To dela samo z videom, zvok se pa snema normalno.
Kaj storiti? Nesem na servis?
V primeru, da nesem na servis, je treba Garmina mobile XT odstratniti?
sem pred parimi dnevi nabavil Nokio N95, 8gb. Vse lepo in prav, funkcije super, naložil sem Garmina- deluje odlično, slike odlične, skratka vse super...potem sem pa danes sprobal snemat videe in je nastal problem. Ko začnem snemat mi okoli 10 sekund snema normalno, potem pa se začne zatikati - snema 3,4 sekunde, potem se za kako sekundo video ustavi, potem snema dalje. To dela samo z videom, zvok se pa snema normalno.
Kaj storiti? Nesem na servis?
V primeru, da nesem na servis, je treba Garmina mobile XT odstratniti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predelava webcam-a za Night VisionOddelek: Pomoč in nasveti | 2779 (2139) | romegregor |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5481 (2463) | hudychk |
» | Kopica zanimivih težav na "Audio Production" prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1958 (1643) | zcetrt |
» | s Cinergy400 ne morem istočasno stiskat videa in zvokaOddelek: Zvok in slika | 999 (899) | Juda |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4786 (3829) | sidney |