» »

Problem pri 720p filmih,serijah

Problem pri 720p filmih,serijah

svedr2 ::

Jst mam pa en problem in sicer vsakic ko hocm gledat 720p film,serijo-mkv format mi po 2min gledanja cpu usage dvigne na 100%(pol dam pause pol cpu skace gor pa dol in po ksni minuti se spusti dol na 10%) in mi sliko zamrzne,problem je pa v tem da se mi je to zacelo dogajat zdej,par mesecev nazaj sm lahko gledal normalno.Probal sm ze vse od novih codecov(vista codecs,ffdshow,..),formatiru-nalozu vista ultimate(prej sm meu vista home),spyboot ne najde nic,avg tut nic
Tko da ne vem vec kaj nej nardim

nicjasno ::

Kako je kaj s hlajenjem? Poglej ali so diski udma ali pio.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com

jan01 ::

Najbrž pravega kodeka nimaš(rabiš coreavc, haali media spplitter, predvajaj s media player classic, zloadej najnovejši ffdshow tryouts...
->kater procesor?

Imam acer laptop amd turion 64 x2,2gb ddr2, pa geforce 8400m turbo cache
Glede hlajenja pa ne vem,mozno je da se pregreva sam k lahko gledam ostale filme k so dvdrip,... normalno,samo pri 720p mi slika zamrzne.
Kar se tice kodekov sm dau dol najnovejsi ffdshow(ta zadni so beta verzija,js mam junijske k so stable),glede playerja pa mislm da mkv lahko sam vlc predvaja-oz. js uporablam vlc.Za media player classic pa ne vem-bom probu tut to

jan01 ::

vlc uporablja le svoje kodeke, ne pa instaliranih direct show kodekov(kot ffdshow) + vlc je zanič za hd filme in mkv fajle!
V glavnem zloadej si:
-najnovejši media player classic - za podnapise daj v nastavitvah pri outputu na wmr9 oz wmr7 renderless! Pa pod internal filters kar vse odkljukaj... ->najboljši player!
- haali matroska splitter
- coreavc
-ffdshow(že imaš, le glej, da imaš pri ffdshow video nastavitvah disabliran h264)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jan01 ()

hvala za vso pomoč,ampak še vedno mi sliko zamrzne.Bom šel tudi kupit ventilator,če se res pregreva.
Mogoče bi pomagalo,če bi updatal driverje za grafično ker so stari že eno leto-problem je v tem da js imam nove driverje ampak jih ne morem inštalirati ker niso iz acerjeve strani(na acer strani so pa isti driverji ze eno leto)-mi javlja da nimam 64 bitne windowse(imam vista ultimate x64)??Kako bi jst lahko inštaliru te nove driverje

Jst ::

The KMPlayer. (The Koreian Media Player) Ne rabiš nič kodekov, ker jih ima zraven.

edit: in sto in eno nastavitev.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

destiny ::

Ravnaj se po teh navodilih, pa bi ti moralo na tvojem sistemu tekoče delovati, mogoče celo 1080p.

hvala za vso pomoč,ampak vse se rešilo z nakupom ventilatorja-očitno se je grafična kartica pregrevala.Sm pa tudi inštaliru te kodeke-dela k ura :)

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HD na PC-ju, minimalne zahteve?

Oddelek: Zvok in slika
456152 (3325) zavajon
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11117409 (10294) GrimReaper