Forum » Zvok in slika » pomoč edius
pomoč edius
lopatca ::
živjo!
sm na novo uporabnik edius-a in imam en problem. npr.: če vstavim filmček v spodnjo vrstico (V in A vrstico) in ga na polovici izržem, mi dela samo začetna polovica (od začetka filmčka pa do točke kjer sem naredil rez), če pa hočem uporabit drugo polovico (od reza pa do konca filmčka) mi pa sploh ne dela (kaže mi zeleno sliko in čas mi teče naprej normalno, tudi zvok se normalno sliši! pa še en problem mam! ko hočem določen filmček pogledat, ki sm ga dal v vrstico, ga lahko gledam samo če ga gledam od začetka filmčka, če npr. začnem gledat filmček nekje na sredini mi spet pokaže zeleno sliko, čas in zvok mi pa delata normalno!
a imam v programu kaj izklopljeno ali vklopljeno a imam prešvoh računalnik? računalnik: hp prenosnik, amd turion 1.6, 60G diska, 512 rama, integrirano grafično 128M.
hvala, LP.
tomaž
sm na novo uporabnik edius-a in imam en problem. npr.: če vstavim filmček v spodnjo vrstico (V in A vrstico) in ga na polovici izržem, mi dela samo začetna polovica (od začetka filmčka pa do točke kjer sem naredil rez), če pa hočem uporabit drugo polovico (od reza pa do konca filmčka) mi pa sploh ne dela (kaže mi zeleno sliko in čas mi teče naprej normalno, tudi zvok se normalno sliši! pa še en problem mam! ko hočem določen filmček pogledat, ki sm ga dal v vrstico, ga lahko gledam samo če ga gledam od začetka filmčka, če npr. začnem gledat filmček nekje na sredini mi spet pokaže zeleno sliko, čas in zvok mi pa delata normalno!
a imam v programu kaj izklopljeno ali vklopljeno a imam prešvoh računalnik? računalnik: hp prenosnik, amd turion 1.6, 60G diska, 512 rama, integrirano grafično 128M.
hvala, LP.
tomaž
lopatca ::
na forumu sm vidu da uporabljate program edius!
mi lahko kdo odgovori, prosim.
hvala
tomaž
mi lahko kdo odgovori, prosim.
hvala
tomaž
KoMar- ::
Zdej ne vem sicer rešitve tvojega problema, ampak tak PC je definitivno preslab za kakšno resnejšo obdelavo videa.
chrush ::
Zanima me, če ve kdo, kje bi našel After Effects Filter Plug-in Bridge za Edius 6? Njihova podpora je dala odgovor za Edius 5 "It will be under utilities under EDIUS 5". Žal pa tega ne najdem. Prosim za pomoč.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skylake grafa in nvidia hkratiOddelek: Pomoč in nasveti | 2799 (2183) | Lonsarg |
» | Windows 10 in programi?Oddelek: Programska oprema | 3820 (2557) | opeter |
» | Autodesk pripravlja lasten pogon za igre StingrayOddelek: Novice / Igre | 35289 (32770) | usoban |
» | Iščem dober program za video obdelavoOddelek: Pomoč in nasveti | 3464 (3160) | #000000 |
» | Program za montažo filmov...Oddelek: Zvok in slika | 7908 (7542) | martinsm3 |