Forum » Programska oprema » težave z WLAN
težave z WLAN
bkorpi ::
Zdravo!
imam fujitsu simens (amilo 1538) prenosnik. Težave mi dela wireless povazava. do pred kratkim je še delalp super,pol so pa očitno windowsi vse zbrkal. Sem zamenjal windowse in inštaliral gonilnike in še vedno ne najde nobenega ruterja. Imam ga pa cca 1.5m stran. Pa kolko vem ma tut sosed enga. Oba lovi en drug laptop.
a ima kdo podobne težave?
hvala za morebiten nasvet.
lp
imam fujitsu simens (amilo 1538) prenosnik. Težave mi dela wireless povazava. do pred kratkim je še delalp super,pol so pa očitno windowsi vse zbrkal. Sem zamenjal windowse in inštaliral gonilnike in še vedno ne najde nobenega ruterja. Imam ga pa cca 1.5m stran. Pa kolko vem ma tut sosed enga. Oba lovi en drug laptop.
a ima kdo podobne težave?
hvala za morebiten nasvet.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba podatkov uTorrent Win10: SSD, i7Oddelek: Programska oprema | 3872 (3024) | Wakiii |
» | Skype prevaja med štirimi jeziki, dostopen je vsemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 16432 (13743) | zmaugy |
⊘ | Linux desktop, statistika iz googla (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 17674 (15727) | techfreak :) |
» | Windows mailOddelek: Programska oprema | 2767 (2320) | Ericssony |
» | Ubunto vs. windows 7 64bit (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 33959 (30448) | poweroff |