Forum » Igre » Ime igre ki naj bi bila prepovedana
Ime igre ki naj bi bila prepovedana
djmusica ::
Na TV sem zasledil igro ki naj bi bila prepovedana v nekaterih državah , glavnega junaka v tej igri naj bi igral mož po imenu Miloš igra je podobna GTA vendar žal ne vem naslova. Zanima me če mi lahko pomagate in mi poveste naslov ali vsaj kakšen namig.
Hvala!
Hvala!
iLichu ::
Glavni junak manhunta je James Earl Cash,tko da manhunt odpade,pr GTA 4 pa igraš Nikota,pa si zihr da je glavni junak Miloš :D
iLichu ::
v tej igri naj bi igral moža z imenom MILOŠ,v manhuntu 2 nisi miloš in v sufering nisi miloš,mogoce je kak indie game to :D so kaki srbi naredl da igra s milošem :D
Urc ::
LoL, če bo kdo odkril kaj je to zaena igra jo bom tudi jaz igral Miloš, haha, to bi pa rad vidu
LeXani ::
Koker vem si srbin v gta 4 ,ampak ne vem,če si Miloš.
V Gta IV si rus, in ne balkanc.
Čas prve prijave 04.11.2005
Matek ::
Tisto je mod za duke nukem 3d in je cisto lokalna stvar, gotovo ni prepovedana nikjer, ker ni dovolj znana.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
bluefish ::
evo, seznam, sedaj pa klikni na vsako igro in poglej, ali je v opisu omenjen Miloš ali Milosh ali Milos,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poravnava v primeru Hot Coffee za GTA San AndreasOddelek: Novice / Tožbe | 4415 (3087) | TKPhysicist |
» | Nintendo wiiOddelek: Konzole | 2887 (2568) | Berserker |
» | Razvoj lika v igrah z RPG pridihom (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4971 (4007) | Berserker |
» | Manhunt 2 na Otoku prepovedan (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 9242 (7028) | edge540 |