» »

Servisiranje telefona (SE)

Servisiranje telefona (SE)

izzy12 ::

Pozdravljeni!
V zadnjem mesecu sem nesel svoj telefon (SE K800) ze dvakrat na servis zaradi nedelovanja dolocenih tipk. Prvic je bil na servisu 10dni. Potem ga prinesem domov in se isti dan se ponovi ista napaka in nato ga prejsni teden ponovno nesem nazaj. Cez 4dni dobim sporocilo da je popravljen in vceraj ga grem iskat. Razlozili so mi da pri njih dela aparat normalno in da rabi za normalno delovanje vsaj 3mb prostega pomnilnika. Sem se rekel no sedaj bo pa sigurno delal. In ne boste verjeli, danes ponovno dolocene tipke ne delajo!!!
Zanima me ce obstaja kak zakon koliko casa se lahko vozim tale telefon na servis dokler sem opravicen do novega aparata, ce mi tega ne morejo popraviti??

Hvala za odgovore!

Lp,
I

noella ::

izzy... 45 dni

po zakonu o varstvu potrošnikov (20.člen) gre za 45 dnevni rok, vendar SKUPNI, kar pomeni, če ga majo tam zdaj 14 dni, pa ga majo še 32 dni zaradi iste napake, so ti dolžni dat novega.

povej jim direkt (pa pazi, da bodo to mnapisal na list, k so ful šlampasti) da ko tipkaš, slabše primejo. in da naj to poopravijo, če ne boš zahteval šefa. ponavadi to zaleže :)

noella ::

popravek. ne zaleže. jutri jih grem nadret in potem poročam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancija plačilo stroškov - če izdelek deluje

Oddelek: Loža
203512 (3032) Ales

Serviserji ne znajo telefona popraviti

Oddelek: Mobilne tehnologije
235284 (3060) OmegaBlue
»

Stvarna napaka po garancijskem popravilu

Oddelek: Pomoč in nasveti
201057 (635) St235
»

Garancija - 45 dni čakanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8813896 (12310) k4vz0024
»

Uveljavljanje stvarne napake?

Oddelek: Mobilne tehnologije
322746 (2321) MadMicka

Več podobnih tem