Forum » Pomoč in nasveti » Neveljaven klic dinamični napravi povezave VxD
Neveljaven klic dinamični napravi povezave VxD
rh^ ::
Zdravo, že po naslovu ste vrjetno opazili da imam en problemček. Bil sem windowsih na netu in naenkrat mi je zamrznilo sistem. OK sem si mislu, da pač je zaštekal. Ga zaženem znova in mi napiše:
Windows
Neveljaven klic dinamični napravi povezave VxD iz VSDATA95(01) + 0001495C za napravo 20028cc,
storitev 800A. Konfiguracija windowsa je neveljavna. Znova zaženite setup, da odpravite težavo.
Če želite nadaljevati izvajanje, pritisnite D ali ENTER, z N pa boste končali trenutni program. Če boste nadaljevali, lahko postane sistem nestabilen. Ali želite nadaljevati?
D=Da, N=Ne :D
To je to kar se mi napiše. Če poskušam varni zagon mi pride v winse samo ne moram zagnati setupa. Če pa grem v MsDos pa mi ne zazna E: (Cd-rom) tako da ne moram ponovno instalirat winse.......če se je to komuže zgodilo oziroma če ve kdo kako rešit ta problem PROSIM NAJ MI POMAGA!!!
LP Rok
Windows
Neveljaven klic dinamični napravi povezave VxD iz VSDATA95(01) + 0001495C za napravo 20028cc,
storitev 800A. Konfiguracija windowsa je neveljavna. Znova zaženite setup, da odpravite težavo.
Če želite nadaljevati izvajanje, pritisnite D ali ENTER, z N pa boste končali trenutni program. Če boste nadaljevali, lahko postane sistem nestabilen. Ali želite nadaljevati?
D=Da, N=Ne :D
To je to kar se mi napiše. Če poskušam varni zagon mi pride v winse samo ne moram zagnati setupa. Če pa grem v MsDos pa mi ne zazna E: (Cd-rom) tako da ne moram ponovno instalirat winse.......če se je to komuže zgodilo oziroma če ve kdo kako rešit ta problem PROSIM NAJ MI POMAGA!!!
LP Rok
Matek ::
V BIOS-u daj CD-ROM kot first boot device, vstavi CD z Windowsi in potem boš lahko na novo inštaliral.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
||_^_|| ::
torej je problem najverjetneje hardwerske narave. Odstrani vse kartice (razen grafične), pa vse zunanje enote tut. Najbolš da še CD rome izštekaš. Če bo vse OK dodaji eno po eno stvar in boš hmal vidu kaj je narobe, če pa ni OK pol pa probi z drugmu procesorjem/ramom/grafično/plato/diskom (upam da maš bliz kakšnga frenda k ti bo posodu stvari.
AngelOfDeath ::
A lahko kako zamenjaš ram ?
tale vxd ponavadi nakazuje na to
lahko pa je tud kaki voznik najverjetneje za grafo :)
tale vxd ponavadi nakazuje na to
lahko pa je tud kaki voznik najverjetneje za grafo :)
rh^ ::
Ugotovil sem kaj je problem. Problem je z Windowsi v katerih se je naredila 'bližnjica' do neke naprave ki je jaz nimam v PC-ju. Problem sem odstranu tako da sem formatiral in ponovno installiarw Winse,..
Vseeno hvala za pomoč!
Vseeno hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 95 dve desetletji pozneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 32859 (26330) | Spajky |
⊘ | nx9010, Linuxi krivi, da combo ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 1379 (1005) | ToniT |
» | Počasno inštaliranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (822) | TheJack |
» | Proklet modem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1569) | su37 |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1202) | MaD_Mavr0 |