Forum » Pomoč in nasveti » KR NEKI !!
KR NEKI !!
Fish <>< ::
Mam en tak bedn problem.
Mam win xp na epox 8kha+ plati ,amd xp1700+ ,256 ddr rama
ibm 40gb, (voodo3 3000-ja ja kr smejte se no)
No pa me neki zanima. Niti win xp niti win 98SE se mi nočta avtomatsko shutdownat. Pride do zadnje slikce kjer prav: Zdaj lahko varno ugasnete računalnik. In tam se stvar ustavi.
Sm probou z dvema enakima platama in različnima procesorjema pa diskoma in stvar še vedno ista.
Edino pol sm plato flashow z eno verzijo starejšega biosa in win98SE se mi je normalno shudownu ampak xp-ji pa ne.
Ampak jest mam xp in rabm da se mi avtomatsko ugasne.
Aja pa to so tud testiral pr mlacomu pa je stvar čist normalno delovala. Sm vidu na lastne oči.
Nevem kva bi blo lohk narobe.
Mam win xp na epox 8kha+ plati ,amd xp1700+ ,256 ddr rama
ibm 40gb, (voodo3 3000-ja ja kr smejte se no)
No pa me neki zanima. Niti win xp niti win 98SE se mi nočta avtomatsko shutdownat. Pride do zadnje slikce kjer prav: Zdaj lahko varno ugasnete računalnik. In tam se stvar ustavi.
Sm probou z dvema enakima platama in različnima procesorjema pa diskoma in stvar še vedno ista.
Edino pol sm plato flashow z eno verzijo starejšega biosa in win98SE se mi je normalno shudownu ampak xp-ji pa ne.
Ampak jest mam xp in rabm da se mi avtomatsko ugasne.
Aja pa to so tud testiral pr mlacomu pa je stvar čist normalno delovala. Sm vidu na lastne oči.
Nevem kva bi blo lohk narobe.
FisH <><
- zaklenil: Gandalfar ()
JLP ::
Pojd v Control Panel > Power Options
Pa nek na enmu tabu morš enejblat APM.
Pa nek na enmu tabu morš enejblat APM.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NAPAKA: pri zagonu igreOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (668) | monchika |
» | Avtomatski izklop PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1879 (1755) | jjohny |
» | Napaka na plati winnex-1? Sploh nevem vec kaj je se mozno.. (dolga zgodba)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (930) | dejci |
» | Namestitev winsev malo drugačeOddelek: Operacijski sistemi | 1616 (1286) | segi |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5402 (4544) | andrej |