Forum » Pomoč in nasveti » NAPAKA: pri zagonu igre
NAPAKA: pri zagonu igre
ZaLoMaT ::
ZDRAVO...
PROSIM, da kdo pomaga mojemu prijatelju...Pri zagonu NFS: Carbon-a mu napiše: Verifying GMI Pool Data..........
Kaj bi lahko bilo? Meni igra normalno deluje in zato nevem kako bi mu pomagal...
Kaj je že imel kdo takšno teževo?
HVALA vsem za odgovore...
PROSIM, da kdo pomaga mojemu prijatelju...Pri zagonu NFS: Carbon-a mu napiše: Verifying GMI Pool Data..........
Kaj bi lahko bilo? Meni igra normalno deluje in zato nevem kako bi mu pomagal...
Kaj je že imel kdo takšno teževo?
HVALA vsem za odgovore...
- spremenilo: ZaLoMaT ()
Baje da ne LOL...
Zj sn ga poklico in je povedo: Računalnik se ne zažene do namizja temvčen do tja ko napiše vse podatke o tvojem računalniku in napiše: Verifying GMI Pool Data..........
Ka je narobe? Mu morm it računalnik sesut?
Zj sn ga poklico in je povedo: Računalnik se ne zažene do namizja temvčen do tja ko napiše vse podatke o tvojem računalniku in napiše: Verifying GMI Pool Data..........
Ka je narobe? Mu morm it računalnik sesut?
bluefish ::
do tja, če se ne motim, se še niti Win ne zaženejo. Torej lahko sumim strojno napako. Naj poskusi z restartom BIOS-a (ne z odstranitvijo baterije, ampak preko jumperja - ogled navodil matične plošče).
asus ::
nj proba baterijo vzet ven,oz clear cmos da resetira plato pa nej pol proba
Zgodovina sprememb…
- spremenil: asus ()
amigo_no1 ::
Najverjetneje piše "Verifying DMI Pool Data"
http://www.dewassoc.com/support/win98/v...
Izklopi level1 cache v biosu. Ugasni&prižgi računalnik.
Flashaj bios (lahko isto verzijo kot jo imaš sedaj).
http://www.dewassoc.com/support/win98/v...
Izklopi level1 cache v biosu. Ugasni&prižgi računalnik.
Flashaj bios (lahko isto verzijo kot jo imaš sedaj).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
ka morm zj nardit?
-restart bios?
-baterijo?
-izklop level1 cache v biosu? ka si mislo z Flashaj bios(ka to pomen)?
Ka je zj najbolša rešitev?
-restart bios?
-baterijo?
-izklop level1 cache v biosu? ka si mislo z Flashaj bios(ka to pomen)?
Ka je zj najbolša rešitev?
asus ::
flashat bios=naloži najnovejši bios za plato.probi prvo z baterijo če nebo cool pa ostalo kar je jeje997 napisal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: asus ()
monchika ::
jst mam en problem, ravno sem inštalirala igrco harry potter 2 in dela use fajn, pol pa hočm še 1 pa jo kao inštalira, potem pa je ne zažene, ikonca je una k ti kaže da rač ni našel programa s kterim naj jo zažene. ko kliknem pol ikono za zagon programa ki sem jo našla tm nek, pa mi napiše : mising.ini History : appinit
kdo ve kaj naj bi blo narobe
kdo ve kaj naj bi blo narobe
Cold1 ::
Tisto drugo igro de-instaliraj, ponovno poženi računalnik in jo poskusi namestiti še enkrat, nato še enkrat ponovno zaženi računalnik in poglej če dela.
monchika ::
nardila, nč ne pomaga. isto vrže vn. sm misnla d zto k je pč igrca ni med novejšimi, sam pol tut 2 neb delala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nova grafična - disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 1947 (1384) | pegaso |
» | Priklop tetjega dikaOddelek: Strojna oprema | 1415 (1136) | Jakka |
» | Problem pri inštalaciji Windowsov xp na novo!Oddelek: Programska oprema | 1960 (1674) | Al-Ni |
» | VERIFYING DMI POOL DATA...Oddelek: Programska oprema | 1832 (1673) | ToniT |
⊘ | Težave z zagonom - win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 930 (831) | CCD |