Forum » Programska oprema » Opera mail - outlook view
Opera mail - outlook view
Atos ::
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem prešel na Opero in sem zaenkrat zelo zadovoljen. Me pa moti ena stvar, oziroma bi jo rad spremenil pa nevem če je mogoče. Namreč v Opera mail bi rad imel enak pogled kot ima Outlook - se pravi seznam sporočil na levi strani, vsebina sporočil pa na desni vse postavljeno navpično in ne tako kot je sedaj - vodoravno.
Nekak dvomim, da je mogoče urediti, ker sem sprobal že skoraj vse :) Vseeno hvala za vsak odgovor :)
Pred kratkim sem prešel na Opero in sem zaenkrat zelo zadovoljen. Me pa moti ena stvar, oziroma bi jo rad spremenil pa nevem če je mogoče. Namreč v Opera mail bi rad imel enak pogled kot ima Outlook - se pravi seznam sporočil na levi strani, vsebina sporočil pa na desni vse postavljeno navpično in ne tako kot je sedaj - vodoravno.
Nekak dvomim, da je mogoče urediti, ker sem sprobal že skoraj vse :) Vseeno hvala za vsak odgovor :)
rejven ::
lp ,mene pa zanima če ima mail client v operi možnost, da digitalno podpišeš mejl, ker nikjer ne najdem, opereni forumu so pa tud useless glede tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Yahoo iz ThunderbirdaOddelek: Programska oprema | 2073 (1967) | Icematxyz |
» | Kako do lastnika email naslova?Oddelek: Omrežja in internet | 7609 (6770) | techfreak :) |
» | emailu se po poti izgubi priponkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2908 (2654) | Avby |
» | Kako se odstraniti iz "črne" spam liste?Oddelek: Omrežja in internet | 2789 (2310) | Bakunin |
» | Predlogi za izboljšavo straniOddelek: Slo-Tech | 1614 (1250) | iration |