Forum » Konzole » kako igrat xbox igre na xbox 360
kako igrat xbox igre na xbox 360
horde snake ::
Pozdravljeni
Mene zanima či je možno igrat xbox igre na xbox 360. Če kdo ve mi naj prosim napiše. Če ži obstaja ta tema se opravičujem.
Lp
Mene zanima či je možno igrat xbox igre na xbox 360. Če kdo ve mi naj prosim napiše. Če ži obstaja ta tema se opravičujem.
Lp
Mavrik ::
Ja, lahko igraš, samo ne vseh. Seznam delujočih je tukaj.
Pri tem rabiš ustrezen emulator za tisto igro. V kolikor imaš Xbox 360 priklopljen na internet, se bo emulator avtomatsko zdownloadal z Xbox Livea takoj ko vstaviš Xbox špil v pogon.
Pri tem pa je pomembno še eno dejstvo: obvezno moraš imeti disk v konzoli, saj se bo tja shranil emulator in shranjene igre.
Pri tem rabiš ustrezen emulator za tisto igro. V kolikor imaš Xbox 360 priklopljen na internet, se bo emulator avtomatsko zdownloadal z Xbox Livea takoj ko vstaviš Xbox špil v pogon.
Pri tem pa je pomembno še eno dejstvo: obvezno moraš imeti disk v konzoli, saj se bo tja shranil emulator in shranjene igre.
The truth is rarely pure and never simple.
horde snake ::
če to prav naredim bom lahko igral samo orginalne xbox igre ? namreč imam shekan xbox 360 pa ne vem če lahko grem na xbox live
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 205273 (82446) | radovednik |
» | XBOX OS na PCOddelek: Konzole | 3124 (2932) | Meizu |
» | Xbox 360 Xbox igre?Oddelek: Konzole | 3556 (2485) | Mavrik |
» | Alan Wake le za Xbox 360 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 17067 (15152) | ahac |
» | Se lahko igrajo XBOX igre na pc-ju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2194 (1586) | Mazo |