» »

E.Leclerc 30% bona na oddelku tehnike 21.06.08

E.Leclerc 30% bona na oddelku tehnike 21.06.08

lasse007 ::

Popust velja samo v soboto 21.06.2008!

Če koga zanima in bi si rad kupil medije ali kakšno miško itd.:D

Najbolje je imeti E.Leclerc kartico (brezplačno naredijo),
plačaš polno ceno, 30% cene dobiš na kartico in še 30% na vrednost bona.

Primer: Logitech miška MX518: če je polna cena okoli 48 €, dobiš na Leclerc
kartico 18,72 €:), ki jih lahko koristiš že naslednji dan ali do konca leta
seveda v isti trgovini.

Za vsako stvar preračunajte, če se vam splača!;)
30%=pomnožiš z 0,3 in še 30% na vrednost bona=spet pomnožiš z 1,3

Pa popusti se verjetno ne seštevajo. V trgovini so tudi čitalniki cen.
Profit bo imela trgovina, jaz ne.8-)
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)

Pyr0Beast ::

Torej dejansko za 48€ miško daš 48€, nato pa se te kao usmilijo in ti -dajo- del keša na kartico in del na bon, naslednjič ko prideš pa imaš 28€ 'popusta', vendar ta popust ne moreš unovčiti, če ne kupiš kaj v vrednosti nad 100€ ..
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

djordjevic ::

Eh, tistih 28 evrov zapičiš za špecerijo. :P

Ni čisto tako, dobiš samo 18,72 € na kartico, kar lahko koristiš že naslednji dan ob naslednjem nakupu brez pogoja, da bi moral opraviti nakup npr. vsaj 50 €.
(48 € x 0,3 = 14,4 € x 1,3 = 18,72 € - to je ta bon oziroma popust)

To ni Big Bang in ne Interspar, na svoji Leclerc kartici imaš naložen ta denar, ki ga porabiš brez dodatnih pogojev (drugič lahko kupiš npr. za 5 € in ti jih potegnejo iz kartice, ostane ti še 13,72 €).

Ja, trgovina dvakrat obrne denar, kupci so pa tudi zadovoljni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lasse007 ()

Ted ::

Tista spar in bigbang jajca so resnično zelo uboga v primerjavi s temi bonusi Leclera. Hvala za info.
Mah...

Ampak še vedno daš za 48€ mišuna 48€ ... z mojega vidika ne prihraniš prav nič.

joze28 ::

V trgovino moraš iti 2x da imaš popust

mesoreznica ::

Ampak še vedno daš za 48€ mišuna 48€ ... z mojega vidika ne prihraniš prav nič.

Če rabiš takega glodalca potem ga itak moreš kupit, kjerkoli že. Cena je solidna in tu dobiš bonus zraven. Drugače bi blo če ne rabiš podgance in bi jo šol zaradi bonusa kupovat.

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Ja daš 48 €, prihraniš pa pri naslednjem nakupu 18,72€.

Saj nimajo vedno 30 % popusta, letos praznujejo 8 let odkar so v Sloveniji.
Ponavadi imajo 10 % popusta na akcijske artikle, akcije pa imajo skoraj vsak teden, ljudje so prav nori, kaj vse iz trgovine vozijo in v kakšnih količinah.

Seveda za prvi izdelek oni še vedno pokasirajo polno ceno. To ni popust, če za nekaj plačaš polno ceno.

Ponavadi imajo 10 % popusta na akcijske artikle, akcije pa imajo skoraj vsak teden, ljudje so prav nori, kaj vse iz trgovine vozijo in v kakšnih količinah.
Taki ljudje po mojem mnenju dejansko potrebujejo psihiatrično pomoč.

No malo vseeno pretiravaš, psihiatrija je že tako preveč polna.

Največ pa kupujejo špecerijo pa tudi računalniki in monitorji grejo za med.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lasse007 ()

Ok, špecerija ja. Samo, ko vidim, kako se folk rine pa preriva do določenih artiklov pri parih % popusta ...

Consumption, consumption, consumption .. our national pride.

Keyser Soze ::

Ja kaj, a boš od celuloze živel?

Konzumirat je treba. In če kdo kupuje LCD zaslon, ga lahko jaz spremim v soboto v Leclerca. Mu dam 20€. =)
OM, F, G!

Saj razumem, če vzameš eno šteko alpskega mleka (12 x 1 liter), ampak da jih vzameš 6 (6 x 12 litrov), se mi zdi pa preveč.
Razen če imaš bife...

Z veliko familijo, je takšnale doza za recimo dva meseca... Za mene in mojo punco (pa sva oba športne postave) in jeva v mejah normale oz. zdravo, sta dve šteki komaj dovolj. Računaj, če porabiš liter mleka na dan?
OM, F, G!

To me spominja na cajte ko se je sosed peljal 16km daleč po 6 vrečk testenin ker so bile tam 2.9 SIT ceneje (po vrečki) kot v trgovini 300m od njega. Ko sem ga vprašal kolk je bencina porabil za tj ain nazaj (32km) pa me je čukasto gledal. Folku se meša (vsaj enim).

LP

kixs ::

To me spominja na cajte ko se je sosed peljal 16km daleč po 6 vrečk testenin ker so bile tam 2.9 SIT ceneje (po vrečki) kot v trgovini 300m od njega. Ko sem ga vprašal kolk je bencina porabil za tj ain nazaj (32km) pa me je čukasto gledal. Folku se meša (vsaj enim).

LP

Ljudje ne razmisljajo sistemsko. Trgovci se pa tega zelo mocno zavedajo!

Z veliko familijo, je takšnale doza za recimo dva meseca... Za mene in mojo punco (pa sva oba športne postave) in jeva v mejah normale oz. zdravo, sta dve šteki komaj dovolj. Računaj, če porabiš liter mleka na dan?

Tudi če je za 2 meseca. Kdo pa še kupuje za dva meseca. Čez kak teden (najkasneje) bo spet v trgovini. A ti greš vsakih 14 dni v trgovino?

Jaz kupujem sproti za max 2-3 dni.

LP

No bom še to napisal: npr. dvoslojni DVD mediji Omega Freestyle DVD+R double layer 8x, tortica 10 kosov so 14,90 €, popust si zračunajte sami.

V ImgBurn so tile podatki:
Physical Format Information (ADIP):
Disc ID: RICOHJPN-D01-67
Book Type: DVD+R DL

Po moje so kvalitetni in vredni svoje cene.

Ted ::

Tale akcija se blazno splačač če kupuješ kaj dražjega, denimo televizor ali hladilnik. Ne samo da za 340 evrov dobiš hladilnik, z ostankom dnarja ga lahko tudi oreng napolniš :D .
Mah...

Tudi če je za 2 meseca. Kdo pa še kupuje za dva meseca. Čez kak teden (najkasneje) bo spet v trgovini. A ti greš vsakih 14 dni v trgovino?

Se pravi... Vsake dva do tri dni... liter mleka, 10dkg moke, 10dkg riža, 2 jogurta, par ščepov soli, tri litre vode, litre soka, 10dkg sladkorja, vzorec začimb, 20dkg mesa, ena paprika, en paradižnik, pol solate, ipd... Aja, pa še eno vrstico čokolade.
Bravo. =)

So stvari, ki se jih preprosto splača kupit na daljši rok. Prišparajo denar, čas in dobro voljo. Je pa treba bit organiziran.

P.S.: Offtopic smo baje. Že čutim na mehurju, da bodo težili. =P
OM, F, G!

kixs ::

Zadnjic so imeli v tej akciji -30% monitor Samsung 2493HM. Ce bi imeli 26", bi ga verjetno kupil. ;)

c00L3r ::

Greš prvi dan v trgovino kupiš miško za 48€ in dobiš na kartico 18,72€ bonusa. Ko greš naslednjič po špecerijo pa greš pač v E'Leclerc in si dejansko dobil miško bolj poceni. Za tiste, ki vas doma izključno preskrbujejo starši, pa "prodate" račun z bonom staršem, oz. jim posodite kartico oni pa vas izplačajo.

bond007 ::

Jst sm eden od tistih, ki sem pretekli teden v leclerku zapravil okoli 400€. Večinoma je šlo za praške, špecerijo in podobne bedarije... hitro nanese, ko polne cene računajo. Uglavnem sem nabavil malo večje količine stvari, ki so nepokvarljive oz imajo še dolg rok uporabe.

No na kartico sem dobil cca 200€. Veliko stvari so meli zarad 8 obletnice praktično 50% ceneje, recimo lep primer je olje za avtomobile - 10w-40 - dejansko si 10l olja dobil za 12,9€, kar je že skoraj ceneje kot bencin :) . Bi si človek mislil, da je ziher zaendrek olje, pa je po testih vsaj enako dober kot kak motul oz boljši od castrola. Tudi mnenja tistih, ki ga uporabljajo so pozitivna. Po kakšnih cenah so imeli prenosnike in klime je tudi kar neverjetno.

Se pravi... Vsake dva do tri dni... liter mleka, 10dkg moke, 10dkg riža, 2 jogurta, par ščepov soli, tri litre vode, litre soka, 10dkg sladkorja, vzorec začimb, 20dkg mesa, ena paprika, en paradižnik, pol solate, ipd... Aja, pa še eno vrstico čokolade.
Bravo. =)

So stvari, ki se jih preprosto splača kupit na daljši rok. Prišparajo denar, čas in dobro voljo. Je pa treba bit organiziran.

P.S.: Offtopic smo baje. Že čutim na mehurju, da bodo težili. =P

Očitno pretiravaš: kar sem jaz mislil je da boš vzel: moko, cuker, sol, riž (se prodajajo v 1kg embalažah) torej vzameš 1kg, začimbe pač najmanšo pakungo. Na 3 dni pa definitivno: meso, zelenjavo, sadje. Sicer pa sem rekel da jaz grem na 2-3 dni. Drugače smo govorili o enem tednu. A ti vzameš za cel mesec: mesa, zelenjave in sadja?

LP

Sadje bolje kupovati sproti sveže, kot pa da ti po par dni stoji. Če sm lačen grem v trgovino kupit kaj za jest. Hladilnik je pa itq. skus prazen [:D]

Zgodovina sprememb…

Za tiste, ki ne veste...:)
E.Leclerc katalog je objavljen tudi na internetu:
http://www.e-leclerc.si/

Zelenjavo oz. sadje se isto lahko kupi na zalogo. Konec koncev izhajam iz kmetov in tam je bila ozimnica nekaj normalnega. V Lj. so pač stvari malo drugačne. Greš vsakodnevno (ali na par dni) kupit zelenjavo, sadje ter kruh. Ostalo.. Kupim enkrat mesečno v obliki polnega vozička, pripeljem domov, lepo razpakiram, pospravim in sem rešen za tisti čas.

Je pa hudič biti organiziran, se strinjam. ;)
OM, F, G!

BigWhale ::

V trgovino se hodi cim manjkrat! Mleka vedno kupim cel karton, 12l zdrzi nekje 14 dni, ce ni prevelika poraba. Kruh kupujem tak, ki zdrzi vsaj kak teden dni (polnozrnati rzeni), mesa nakupim vedno za vsaj 14 dni, prav tako zelenjave (oboje zmrznjeno), ce ne kar za cel mesec. Potem je tukaj se en kup mlecnih izdelkov, ki imajo rok trajanja vsaj 14 dni.

MarkoMan ::

Js sem sel nazadnje zej, ko so imeli res dobro akcijo: mleko 0.45c / l, tune rio mare 6kom/2.5eu, nutela 750g / 2.5eu, milka 300g / 1,5eu com hrana za macke, prasek in mehcalc za pranje,...vse to so cene z odstetim bonusom, trajni artikli - razn mleka ki zdrzi do 28.8. Dal sem 190eu in dobil nazaj cca. 80eu, ki jih bom porabil vrjetno cez 2-3 mesece, ko bo cesa zmanjkalo, oz se bo splacal cas rabt in dajat 4 eu za bencin

Naredil sem si zalogo za atamske case :).....v glavnem podobne artikle kupujem mleko na 2 meseca, tune na 6-9mesecev, prasek.... kavo na 2 meseca.....itn se neki prspara...

sm pa gledu zej tehniko, ki je btw 39% "popust" (305 na 30 je 9%) in predvsem bi si zelu imeti vecji monitor, pa je recimo cena samsunga 245b 500eu -39% kar pride 305eu, kar paglede na to, dase ga dobi ze za 350eu, ni neki prihranek.....tko cist btw :)
vsak zacetek in zacetnik je tezek

djordjevic ::

Če se ne motim, je bila nutela čak 1,7 eur. Glede na to, da moja rada peče nuteline torte, mi je prišlo znižanje silno prav. :)

fosil ::

Jah poljska nutela z več sladkorja in manj lešniki, kar naj jo imajo.
Kako pa je sicer s tehniko v leclercu, a jo je sploh še kej ostal? Ker je bil že v nedeljo popust na tehniko, ampak takrat 25%. Očitno praznijo police, ker imajo 1.7 zaprto zarad inventure :D
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

"Jah poljska nutela z več sladkorja in manj lešniki, kar naj jo imajo."

Nah ja... Nobena ni glih dobra. Sploh pa s tolažbo v stilu: "Ah, sej tale je ful kvalitetna, pa z velik lešniki!" =)
OM, F, G!

Kolikor vem, edino u Müillerju niso imeli poljskih nutel. Razlika definitivno je :)

Kebab11 ::

Seveda za prvi izdelek oni še vedno pokasirajo polno ceno. To ni popust, če za nekaj plačaš polno ceno.

A si gledal poročila 1 dan po božiču, k je 45.000 ljudi v Sloveniji zabufano s krediti? Se mi prov smilijo ;\\\ Uzamejo na tisoče € kredita pol pa to odplačujejo celo življenje

A si gledal poročila 1 dan po božiču, k je 45.000 ljudi v Sloveniji zabufano s krediti? Se mi prov smilijo ;\\\ Uzamejo na tisoče € kredita pol pa to odplačujejo celo življenje
Ja se mi smilijo, sam ne morem veliko pomagati, saj je to popolnoma njihova odločitev. Če pa že hočeš kaj reči pa nakažejo, čš, kaj te to briga.
Da ne omenjamo avtov ...

Imo je najboljše darilo denar (ali pa kaj iz srca (od osebe naslikane slike ipd.), ne pa iz interšpara), saj ga lahko pretvoriš v poljubno 'dobrino'.
Čez leta se mi je nabralo že toliko rož, ki sem jih prejel kot darila, da imam zdaj že pravcati vrt v sobi.
Prav tako je veliko krame, lučk, namiznih svetilk ipd. katerih preprosto nimam za kaj uporabiti.

Sodobna potrošniška družba at its best ...

A čmo raje odpreti novo temo glede tega, če že ne obstaja ?

Leks ::

@Pyr0Beast
Se strinjam da je oreng razlika med izdelki namenjenimi za naš (južni) trg oz. za zahodno evropo. Naj gre za tehniko ali hrano! Zato že nekaj časa prakticiram nakupe živil v Avstriji. Pa tudi tehnično blago.
In nutela, moraš poizkusiti obe hkrati in boš ugotovil ogromno razliko.

Lp

Sej tut sam nisem mogu vrjet, ko sem prvič probal [:D]
Poljska nutela je bolj oljnata in res sladka. 'Nemška' je pa definitivno boljšega okusa :)

tattoo ::

Res je, na vseh ali vsaj večini področji se v Avstriji prodajajo bolj kvalitetni izdelki kot v Sloveniji...zelo se pozna kvaliteta pralnih praškov, ki jih kupite v Avstriji. Ob dobri akciji lahko v Metroju (Graz) kupite zelo poceni pralni prašek za cca. 3 mesce uporabe (4 članska familija) ter veliko pridobite na kvaliteti. Da se ne pogovarjamo o drugih stvareh...pijača, hrana, tudi tehniko kupujemo v Avstriji za nižjo ceno in boljšo kvaliteto. se opravičujem za offtopic :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pametno nakupovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5412788 (10487) HappyPills
»

Eurospin vs Mercator (kvaliteta izdelkov) (strani: 1 2 3 4 )

18652902 (31300) gruntfürmich
»

Ponudba in povpraševanje med delavci in delodajalci in prezivetje s 650 evri na mesec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14225414 (24007) IceIceBaby
»

Kolk poprecno porabite v trgovini? (strani: 1 2 )

7012743 (9633) kalko

Več podobnih tem