Forum » Pomoč in nasveti » adobe indesign cs3 in windows xp sp2
adobe indesign cs3 in windows xp sp2
X-Men ::
Pozdrav,
na računalniku imam nameščene xp-je in zadnjič sem si namestil verzijo programa indesigna cs3. program sem zagnal, vse je delalo normalno ... nato sem resetiral računalnik in sploh ne pride do loadinga xp-jev. Zanima me, če indesign cs3 dela samo v visti in ne dela na xpjih. Hvala za odgovore.
na računalniku imam nameščene xp-je in zadnjič sem si namestil verzijo programa indesigna cs3. program sem zagnal, vse je delalo normalno ... nato sem resetiral računalnik in sploh ne pride do loadinga xp-jev. Zanima me, če indesign cs3 dela samo v visti in ne dela na xpjih. Hvala za odgovore.
blackbfm ::
Če praviš da ti je delal normalno potem dela Imaš piratsko verzijo? Ker možno da je bil kšn virus not in ti je zjebu sistem.
ali3n ::
Dela b.p. v XPjih.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 in programi?Oddelek: Programska oprema | 3820 (2557) | opeter |
» | Adobe Creative Cloud zlomljen, število naročnin pa nad pričakovanji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19232 (14642) | opeter |
» | Multimedijski programi za LinuxOddelek: Programska oprema | 1574 (1435) | blackbfm |
» | Pomoč narunalnik zajebava :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (892) | opeter |
» | Indesign in vstavljanje xls datotekOddelek: Programska oprema | 1585 (1488) | Arzen |