Forum » Pomoč in nasveti » Razlika med Nokio N95 in N95 8GB
Razlika med Nokio N95 in N95 8GB
d33pshit ::
Lep pozdrav vsem skupaj!
Se ze v naprej opravicujem, vendar nisem expert v mobilni telefoniji in me zanima, nekaterim smesno vprasanje, kaksna je nasploh razlika med nokio n95 in n95 8gb. Kaksne so prednosti ter slabosti, kaksna je nasploh razlika med njima, saj nameravam zamenjati svoj telefon za to nokio ter ne vem, v kaj se naj bolj osredotocim. Mi lahko drugace kdo tukaj svetuje, ce je nakup te nokie pameten nakup, je vredno odsteti toliko denarja, ter ce je navigacija te nokie vredu. Hvala vam ze v naprej in lep pozdrav!
Se ze v naprej opravicujem, vendar nisem expert v mobilni telefoniji in me zanima, nekaterim smesno vprasanje, kaksna je nasploh razlika med nokio n95 in n95 8gb. Kaksne so prednosti ter slabosti, kaksna je nasploh razlika med njima, saj nameravam zamenjati svoj telefon za to nokio ter ne vem, v kaj se naj bolj osredotocim. Mi lahko drugace kdo tukaj svetuje, ce je nakup te nokie pameten nakup, je vredno odsteti toliko denarja, ter ce je navigacija te nokie vredu. Hvala vam ze v naprej in lep pozdrav!
Adrijan0 ::
KLIK
Pojdi sem in primerjaj oba telefona. Razlika je da ima n95 8gb več rama in 8gb spomina. Drugo si pa poglej.
LP.
Pojdi sem in primerjaj oba telefona. Razlika je da ima n95 8gb več rama in 8gb spomina. Drugo si pa poglej.
LP.
V-i-p ::
pa več rama, se pravi hitrejše delovanje, boljšo baterijo,... vsekakor če zdaj kupuješ, obvezno 8gb, nimaš kaj falit!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrednost n95Oddelek: Mobilne tehnologije | 2422 (1574) | link_up |
» | Nokia n95 8GB verzija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14608 (2742) | gasperxp |
» | n95 - vzdržljivost baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8728 (5619) | PrimozR |
» | nokia n95 ali n95 8gOddelek: Mobilne tehnologije | 2423 (1924) | ;-) |
» | nokia n95 8gbOddelek: Pomoč in nasveti | 1683 (1619) | Dr_M |