Forum » Zvok in slika » brezžični prenos zvoka
brezžični prenos zvoka
crazy kure ::
lp
upam da mi boste lahko pomagal,rad bi brezžično pošiljal zvok z rač. na reciver,video pa na TV,žično odpade. No če se je kdo že srečal s tem problemom in ima kak link za info ali produkt se priporočam.
upam da mi boste lahko pomagal,rad bi brezžično pošiljal zvok z rač. na reciver,video pa na TV,žično odpade. No če se je kdo že srečal s tem problemom in ima kak link za info ali produkt se priporočam.
umexteacher ::
airport express: sam ne pozabi da je za vsako tipko dve ali vsaj sekundo zamika (v VLC nastaviš še lag slike za 2 sec. da sta zvok in slika sinhronizirana) in pa: predvaja "samo" stereo zvok. (meni sicer to zadostuje,... in airfoil je fajn program, ki omogoča še uporabo VLC, winampa,...)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: umexteacher ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flac audio na Usb kljucku na Hi-fiOddelek: Zvok in slika | 1159 (1023) | ppika |
» | Ne morem dostopat do računalnika izven LAN-aOddelek: Omrežja in internet | 1340 (1046) | Old Spice |
» | Streamanje "push" na Samsung smart tv (video) in apple airport express (audio) win XPOddelek: Zvok in slika | 1491 (1304) | jeggybl |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10354 (9282) | axee |
» | Wi-Fi prenos zvokaOddelek: Zvok in slika | 1202 (1128) | nicjasno |