Forum » Loža » punce padajo..
punce padajo..
Gandalfar ::
na navite racunalnike in visoke SiSoft Sandra indexe?
kaj pravite? Kaj jo je po vasih izkusnjah najbolj ocaralo. Hud procesor ali 100fps v QII?
^_^
kaj pravite? Kaj jo je po vasih izkusnjah najbolj ocaralo. Hud procesor ali 100fps v QII?
^_^
andrej ::
nic od tega, ampak oblika Apple Cub-a. Preverjeno
Zenske baje sploh ne padajo na stevike, Mhz, centimetrej ( ), konje, itd
Zenske baje sploh ne padajo na stevike, Mhz, centimetrej ( ), konje, itd
Sergio ::
hitrost downloadanja komada iz Napsterja na ISDN liniji. ampak tega je že davno
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
R0K ::
Tu, da sm ji pokazal, da lohk SMS sporočila pošilja tut prek interneta :-)
Sej ne. Sploh nevem kaj bi lohk mojo najbolj očaralo. Mogoč takrat k sm ji razlagal kk lohk v wordu tabele delaš pa je vrjetn misla, da full obvladam
Sej ne. Sploh nevem kaj bi lohk mojo najbolj očaralo. Mogoč takrat k sm ji razlagal kk lohk v wordu tabele delaš pa je vrjetn misla, da full obvladam
Malecky ::
Ok, na tole ne padajo ravno najbolj....oz. sploh ne vejo kaj ti grafi predstavljajo
Sigurno ste pa že slišal izjavo pičk o vaši lepi kišti (če je lepa seveda)
Izjave pr men za kompom:
1. "uh ko bi jst to tko obvladala"
2. "uaauuu kera lepa kišta... a si to sam naredu bla bla....
3. "uau kva je to hitr posnel!"
mrbit še kaj sam.... pomoje hitr pekač najbolj zažge
OmegaBlue ::
jah najbol navdušene so ko jim inštaliram winse/linux(ne tolk) pa reče uau tole je blo pa hitr. Drugi primer ko ji zapečeš CD.ko ji pošlješ sporočilo po mreži .Ko ji snameš seminarsko z interneta.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Tomi ::
Na benchmarke ne padajo, samo na splošno pa padajo na obvladanje računalnika. Danes sem se menil z eno kolegico, in je vsaj 10x v recimo desetih minutah omenila, da ona ne obvlada računalnika, da jaz ga pa ful. No, ker seveda nečesa ni znala narediti, sem to naredil sam v pol minute.
Pa tudi nasplošno so punce kar dovzetne na računalnike, kar opažan na faksu. Ali pa tudi kakšnega prenosnika kmalu opazijo
Pa tudi nasplošno so punce kar dovzetne na računalnike, kar opažan na faksu. Ali pa tudi kakšnega prenosnika kmalu opazijo
metrodusa.blogspot.com
Gh0st ::
hmmm...dokler boste vsi tako mislili ne boste imeli nobene "normalne" ženske.
Kakor jest vem, nobena ne pade na mozoljaste piflarje ki cele dneve preždijo pred kishtami in ne znajo govort o ničemer drugem kot o tem kako bi rešili problem na nekem high-end serverju z 100 clienti in kako so tweakali voltaže na CPU-jih...
Pa nobenga nič ne obtožujem, samo povedal sem svoje mnenje...
Kakor jest vem, nobena ne pade na mozoljaste piflarje ki cele dneve preždijo pred kishtami in ne znajo govort o ničemer drugem kot o tem kako bi rešili problem na nekem high-end serverju z 100 clienti in kako so tweakali voltaže na CPU-jih...
Pa nobenga nič ne obtožujem, samo povedal sem svoje mnenje...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Ne vem zakaj si vsi ali vsaj večina ljudi predstavljajo ljudi, ki obvladajo računalnike, kot mozoljave, blede, rahitične in še ne vem kaj. Resnica sploh ni taka, in bilo bi dobro, da se to spremeni..
metrodusa.blogspot.com
Jaz imam nadnormalno punco. (seveda mnenje mojega okosa)
Nimam mozoljev.
Sem skor celi dan za rač. in precej vem o njih.
Nisem bled skoraj nikdar, razen ko kdaj ka jpreveč spijem (to pa je poredko).
Znam govorit še velik drugega...nenazadnje mi je učitlca za matko rekla, da imam dobre verbalne sposobnosti (sam tokrat so ble mišljene negativno..grr)
Nisem piflar in se bom mogu še krepko trudit če bom hotu SŠ lepo zdelat.
Voltažo že znam dvignit, za serverje pa se trenutno ne zanimam.
Še kaj?
Nimam mozoljev.
Sem skor celi dan za rač. in precej vem o njih.
Nisem bled skoraj nikdar, razen ko kdaj ka jpreveč spijem (to pa je poredko).
Znam govorit še velik drugega...nenazadnje mi je učitlca za matko rekla, da imam dobre verbalne sposobnosti (sam tokrat so ble mišljene negativno..grr)
Nisem piflar in se bom mogu še krepko trudit če bom hotu SŠ lepo zdelat.
Voltažo že znam dvignit, za serverje pa se trenutno ne zanimam.
Še kaj?
Gh0st ::
[SIGHT].....
Tipilčno linearno in dobesedno razmišljanje.
You just don't get it do you?!
Jest sm slučajno reku:
"Pa nobenga ne obtožujem. Povedal sem samo svoje mnenje."
Nobenmu nisem reku da je, govoril sem nasplošno.
Sem pač samo povedal, da se z ženskami ne sme ravnat kukr z še enim računalnikom. Računalnik je neosebno "bitje". ti vanj ogromno vlagaš, a ne dobiš nobenega odziva. Računalnik je mrtev. Računalnik je SREDSTVO in ne smisel življenja. SREDSTVO za zaslužek, pmoč pri delu... love life in računalniki sta olje in voda, ne da se jih mešat...
Tipilčno linearno in dobesedno razmišljanje.
You just don't get it do you?!
Jest sm slučajno reku:
"Pa nobenga ne obtožujem. Povedal sem samo svoje mnenje."
Nobenmu nisem reku da je, govoril sem nasplošno.
Sem pač samo povedal, da se z ženskami ne sme ravnat kukr z še enim računalnikom. Računalnik je neosebno "bitje". ti vanj ogromno vlagaš, a ne dobiš nobenega odziva. Računalnik je mrtev. Računalnik je SREDSTVO in ne smisel življenja. SREDSTVO za zaslužek, pmoč pri delu... love life in računalniki sta olje in voda, ne da se jih mešat...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gh0st ()
DrSergioDJ ::
jst sm pa majhen, žgoljav, mozoljev ko trave (po celem telesu), v stacuni se za mano derejo: "jogurt, jogurt" (ker sem tako bel), pa cele dneve sarim po win nastavitvah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
JA PA KAJ ŠE
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
JA PA KAJ ŠE
...
krucymucy ::
Tole s CD-ji je res ... kaj je žje ... je pa hitro!
Pa UT in Serious sam ... pa fifo tud nažigava ... sem ji joypad kupu to ji gre bolj od rok
Pa UT in Serious sam ... pa fifo tud nažigava ... sem ji joypad kupu to ji gre bolj od rok
Moja je pa kr hotla met joystick ... pol sm še pa omenu, da obstajajo tut taki z force-feedbackom pa je čist znorela pa kr v Mlacoma letela.
migič ::
Jaz pa mislim, da padajo na velike đoistike! hii hii hi
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!
hehe
Sej sm vidu zadnč ta joysitck k ga je kupla...jao čist znucan, feedback itak sploh ni več delal, čist masn, ... c c c
Z mojim se pe itak že skoz igra...baje sm najhitreši v vasi
Sej sm vidu zadnč ta joysitck k ga je kupla...jao čist znucan, feedback itak sploh ni več delal, čist masn, ... c c c
Z mojim se pe itak že skoz igra...baje sm najhitreši v vasi
Spajky ::
Padajo na tresoče miške in rukajoče joysticke... :-)))
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
McHregec ::
Moja punca igra Simse in potem se mi vsaj še cel dan zahvaljuje potem ko sem ji zrihtal Simse Vacation.
Destroyer Of The Worlds.
Rok, kej si mislu s tem, da si najitrejši v vasi?>> Aja , da najmanj časa zdržiš, ko ti ga v roko prime! cca15 sek.
andrej ::
luni: zal nimam. oposoval sem pa dogodek na lanskem Infosu, kjer so ga meli. Je bil tak lustn
Po moje jih pa največ pade v pojstli, al pa v avtu! lol
Tole je pa malo izven teme, se strinjate. Tako da lahko sedaj izpadem tečen, in zagrozim, da bom brisal teme, ali pa vam samo svetujem, da se držite teme. Izberite po svoje.
metrodusa.blogspot.com
However, things can only get better..
Pom drugič bolj pozoren!
Pom drugič bolj pozoren!
darh ::
zakaj pa ne? Moja je ;) (ne ravno na to, sam pustimo detajle).. prtožvat se pa tud nimam za kaj... ane sergio
Excuses are useless! Results are priceless!
u, poglej ko se je Sfinga oglasila
Na kaj pa ti padaš, Sfinga? Computer-wise, mislim.
Na kaj pa ti padaš, Sfinga? Computer-wise, mislim.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Hmm, Sergio ... kak lahko sploh prašaš ... itak na dolge di*ke, močno postavo, tvoj športn avto in tiste tri kreditne k jih maš u žepu
Res so the best!
Mercier ::
Ni za obupat, zato pa obstaja love potion. Z zadosti maligani v riti so tudi rezultati benčmarkov videti bolj impresivni.
darh ::
hehe.. Sfinga.. upam da ta tvoja lupica zadeve pomanjša... ;)
Excuses are useless! Results are priceless!
cahahopie ::
Hmm.. v našem okolišu bol slabo padajo na computer-wise. Nekatere še vedno ne ločijo med kalkulatorjem in računalnikom... jao Tiste, ki so pa na ircu, so pa itak same krajole™.
Padajo pa na stil oblačenja, frizuro, očke.... nekatere tud na lepe prste.. hahaha
Hmmm na avto in na keš.. pa nobena kaj prevč.. ok to je naš kraj. Celjanke so mal drgačne. One gledajo kolk si zažgan in kolk južnaško zavijaš...
(brez zamere)
Padajo pa na stil oblačenja, frizuro, očke.... nekatere tud na lepe prste.. hahaha
Hmmm na avto in na keš.. pa nobena kaj prevč.. ok to je naš kraj. Celjanke so mal drgačne. One gledajo kolk si zažgan in kolk južnaško zavijaš...
(brez zamere)
Jst itak nism čistokrvni Celja, tko, da se mi je..e za to kar si napisal, ker žvim v Šenjurju tko kt tut moja deklca :))
Sam drgač pa tist stavk kr drži .. sam za območje naprej od Trojan
Sam drgač pa tist stavk kr drži .. sam za območje naprej od Trojan
Na žalost je res dosti Celjank v krempljih južnih bratov. Pa ne seveda, da bi bila ostala populacija toliko slabša, samo drži to, kar je napisal cahahopie. Če ima Ljubljana Fužine, Dravlje, Tomačevo in Štepanjca, ima pa Celje Mariborsko.
Sicer je pa ven iz Celja že dosti bolje. Posebej Prebold mi je zadnje čase zelo všeč
Sicer je pa ven iz Celja že dosti bolje. Posebej Prebold mi je zadnje čase zelo všeč
metrodusa.blogspot.com
da bi beseda meso postala, Sfinga? Ne razumem, kaj si hotela s tem povedati.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
lol
Ja pa na Peugeota 206 CC tud!
Ja pa na Peugeota 206 CC tud!
Če smo pa že pri reklamah, potem pa padajo na nek jeans, vsaj takšna je reklama na RGL-u.
Sicer pa punce zelo rade padajo tudi na izpitih
Sicer pa punce zelo rade padajo tudi na izpitih
metrodusa.blogspot.com
cahohopie to sm ja že zdavni napisal, poglej mal više
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniška delavnica za dekletaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2367 (2367) | nicjasno |
» | Sneg je, glej zunaj spet sneg je... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5886 (4555) | Ziga Dolhar |
» | bored beyond belief (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4448 (3434) | Pithlit |
» | Osvajanje zensk (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8857 (7473) | Yohan del Sud |
» | dekleta na forumu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5037 (3916) | Klemenn |