Forum » Šola » [šola] pomoč pri programu velete
[šola] pomoč pri programu velete
juresl ::
Ps. se opravičujem, ker vrjetno tema ne spada na ta forum, ampak nujno bi rabil nekaj stvari (za program valete, ki jo mamo v petek).
Dobil sem nalogo, da sestavim nek "vezni text" oz. nekaj takega, v stilu Nine Osenar v BB-ju. Nimam pojma, kako in kaj. Prosil bi, če bi me lahko usmerili na pravo pot, dali nekaj podatkov o govoru voditeljice, mogoče (če ima kdo kaj odvečnega časa), napisal kakšen košček besedila, ki bi spadal na valeto. Govor naj bi obsegal tole:
- pozdrav
- da smo se kao razdelili na tri skupine/oddelke (a, b, c), kot pri BB-ju podložniki in gospodarji
- nekako napove kronike skupin
- in napove oglase ("nasvete za šoping")
...to je vse. Hvala v naprej, vsem, ki boste kako pomagali.
Lep pozdrav, Jure
Dobil sem nalogo, da sestavim nek "vezni text" oz. nekaj takega, v stilu Nine Osenar v BB-ju. Nimam pojma, kako in kaj. Prosil bi, če bi me lahko usmerili na pravo pot, dali nekaj podatkov o govoru voditeljice, mogoče (če ima kdo kaj odvečnega časa), napisal kakšen košček besedila, ki bi spadal na valeto. Govor naj bi obsegal tole:
- pozdrav
- da smo se kao razdelili na tri skupine/oddelke (a, b, c), kot pri BB-ju podložniki in gospodarji
- nekako napove kronike skupin
- in napove oglase ("nasvete za šoping")
...to je vse. Hvala v naprej, vsem, ki boste kako pomagali.
Lep pozdrav, Jure
- spremenil: juresl ()
Ice-Heki ::
Sem pripravljen nekaj spisati - pošlji mi ZS in v njem napiši svoj MSN
(pa lahko med 21:00 in 23:00 sestaviva vse)
(pa lahko med 21:00 in 23:00 sestaviva vse)
Ice-Heki ::
Včasih je bilo in, če se je delalo valeto na neke aktualne TV oddaje, ipd.
Valeta v smislu Svet-a (iz Kanala A), valeta tako kot Viktorji, valeta tako kot miljonar (To je že mal izživeto) ...
Valeta v smislu Svet-a (iz Kanala A), valeta tako kot Viktorji, valeta tako kot miljonar (To je že mal izživeto) ...
tilinho20 ::
V bistvu je to se zdej in. Dej mi po ZS-ju poslji tvoj msn da se tam potem naprej meniva ali pa po ZS-jih. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tilinho20 ()
tilinho20 ::
Moram prej pridet na moj primarni komp. Poslji mi kak ZS s kaksno idejo. Rabim pa do ju3.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi šolski danOddelek: Loža | 7044 (5302) | Pika na i |
» | snemanje med poukomOddelek: Loža | 8696 (7346) | Mehmed |
» | majice za valeto (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 34396 (27358) | Meizu |
» | 8klas ; berite! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 6920 (5486) | Macro |
» | ValetaOddelek: Loža | 7467 (7231) | JurijTurnsek |