Forum » Šola » PSI anketa
PSI anketa
gzibret ::
Posredujem... gre pa za eno kolegico.
Hvala za vaš čas.
Pozdravljeni!
Sem študentka psihologije in pišem diplomo z naslovom Vrednotne usmeritve in poštenost. Seveda pa pri tem potrebujem pomoč, saj brez rešenih vprašalnikov nimam podatkov za obdelavo in brez podatkov ni diplomskega dela. Zelo bi mi pomagalo, če bi si vzeli čas in rešili vprašalnik, ki se nahaja na tem naslovu: link do ankete (Edini pogoj je, da ste polnoletni.)
Vzelo vam bo od 30 do 40 minut, odvisno od posameznika. Vaši odgovori so popolnoma anonimni. Vsak rešen vprašalnik mi bo v veliko pomoč, zato bi vas prosila, da pošljete to sporočilo naprej, četudi ste se sami morda odločili, da ne želite izpolniti vprašalnika.
Hvala in lep pozdrav
Zara Pleterski
Hvala za vaš čas.
Pozdravljeni!
Sem študentka psihologije in pišem diplomo z naslovom Vrednotne usmeritve in poštenost. Seveda pa pri tem potrebujem pomoč, saj brez rešenih vprašalnikov nimam podatkov za obdelavo in brez podatkov ni diplomskega dela. Zelo bi mi pomagalo, če bi si vzeli čas in rešili vprašalnik, ki se nahaja na tem naslovu: link do ankete (Edini pogoj je, da ste polnoletni.)
Vzelo vam bo od 30 do 40 minut, odvisno od posameznika. Vaši odgovori so popolnoma anonimni. Vsak rešen vprašalnik mi bo v veliko pomoč, zato bi vas prosila, da pošljete to sporočilo naprej, četudi ste se sami morda odločili, da ne želite izpolniti vprašalnika.
Hvala in lep pozdrav
Zara Pleterski
Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kratka anketa (5 min)Oddelek: Šola | 3753 (2913) | Machete |
» | Anketa o vedenju potrošnikov pri nakupovanju sadja in zelenjaveOddelek: Šola | 1058 (838) | francek1 |
» | Zobozdravnik - vprašalnikOddelek: Loža | 8956 (5953) | Twix |
» | Stališča do upokojitve - raziskavaOddelek: Znanost in tehnologija | 2098 (1763) | Gavran |
» | Anketa za psihologijoOddelek: Šola | 1355 (1141) | IceBit |