» »

Iščem "pumpico", tako kot je za milo

Iščem "pumpico", tako kot je za milo

MeGreat ::

Dan,
Zanima me kje bi lahko dobil 1L steklenico, gor pa naj bi imela pumpico, tako kot je za npr milo narejeno. Tisto od milnice ne morem vzeti, saj bom notri natočil nekaj, kar bom popil.. (mora biti neprodušno zaprto, drugače se pokvari in zato odpiranje/zapiranje steklenice ni opcija)..
Če je kdo v kakšni trgovini zasledil kaj takega.. bi bil hvaležen za informacije

lp

cnZz ::

Temeljito očistil tisto od milnice?
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |

ja nevem kako bi temeljito očistil tisto pumpico notri, saj je plastično vse in ne moreš nič odpreti.. če bi vodo dal parkrat čez pa pomoje ne bi fajn spralo..

c00L3r ::

Milo ven stoči potem pa parkrat napolni posodo z toplo/vročo vodo in ven spumpaj. Zadeva bo dovolj čista. Tudi posodo se pere z detergenti, ki so strupeni, pa potem pijemo iz umitih kozarcev ipd...

flipflop ::

Za milo sm jst pred časom kupil v merkurju, so jih imeli cel kup. Verjetno jih majo tud v drugih podobnih trgovinah.

zcetrt ::

A tiste vode, ki se ji je rekklo Štirna ni več? Je imela tako pumpico na zamašku...
4.

Kawl6 ::

Pred mnogimi leti in to res pred mnogimi,sem imel eno litersko botlo vodke Smirnof prav z tako pumpico.Še dolgo mi je služila za doziranje sadnega sirupa za moje kinderčke.
Morebiti boš našel kaj v tej smeri,drugače raje vzemi stojalo ,tako kot ga imajo v bufetih za doziranje 0.3/0.5 deci.

bluefish ::

sicer se mi zdi, da tovrstne posodice s pumpico dobiš v Merkurju. So pa alu in bolj fine.

darkolord ::

A tiste vode, ki se ji je rekklo Štirna ni več? Je imela tako pumpico na zamašku...

Štirna je bila pod tlakom, tako da ni bila pumpica ampak samo pipica :)

Bom šel pogledat v merkur.. slučajno kdo ve če so litrske, ker te za milo so bolj majhne ali pa nerodnih oblik(ne morem v hladilnik spraviti)

bluefish ::

ja, ponavadi so res bolj mišljene za milo. Morda malo poglej po gospodinjskem oddelku.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HDD se ugaša

Oddelek: Pomoč in nasveti
161016 (619) DeeCoy
»

Gorivo porabit skoraj do konca (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5015479 (13140) hermes
»

"Bencin kelnarji" se vračajo, napitnine? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10819099 (16204) c3p0
»

Samodejno zalivanje zelenja oz namakanje

Oddelek: Loža
154476 (3703) tx-z
»

Močan ropot ventilatorja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
163026 (2691) mlakar

Več podobnih tem