Forum » Zvok in slika » Stream znotraj lokalne mreže
Stream znotraj lokalne mreže
drola ::
Torej, s prenosnika (Ubuntu) želim prek mreže nadzorovati, kaj se predvaja na stacionarnem računalniku (Win XP).
Ena možnost je, da bi streamal zvok s prenosnika z Icecast in Darkice, a mi zadeve ne uspe pripraviti k delovanju.
Je še kakšna varianta s streamanjem?
Druga možnost:
Ali obstaja kak software, da bi npr. prek webinterfacea kontroliral, kaj se predvaja? (predvajati pa mora biti mogoče online radie in lokalne datoteke)
Ena možnost je, da bi streamal zvok s prenosnika z Icecast in Darkice, a mi zadeve ne uspe pripraviti k delovanju.
Je še kakšna varianta s streamanjem?
Druga možnost:
Ali obstaja kak software, da bi npr. prek webinterfacea kontroliral, kaj se predvaja? (predvajati pa mora biti mogoče online radie in lokalne datoteke)
https://drola.si
Daedalus ::
VLC?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
BluPhenix ::
Probaj očeta Icecasta-Shoutcast, v glavi imam, da se nekako da.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5960 (5650) | dreamtheater |
» | Problem pri ustvarjanju HomegroupOddelek: Omrežja in internet | 1485 (1235) | k4vz0024 |
» | Domače omrežje preko ruterja (kar naenkrat ne vidim več drugih računalnikov v mreži)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2328 (2259) | sasok |
» | Brezžično omrežje!Oddelek: Omrežja in internet | 1256 (1179) | Doman |
» | Linux in internet radio,... kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1183 (1112) | christooss |