Forum » Programska oprema » Firewall izbrisan, vendar še vedno aktiven
Firewall izbrisan, vendar še vedno aktiven
clancy ::
Pozdravljeni!
Imam težavo.
Ko sem z enim programom določal kateri programi naj se zaženejo pri zagonu računalnika sem pomotoma odstranil tudi Comodo Firewall. Ko sem ugotovil mojo napako, sem se odločil, da bom pač raje Firewall odinstaliral in ga inštaliral na novo, vendar pa inštalacija na novo več ni možna, ker mi napiše da je program že inštaliran in da ga je potrebno najprej odinštalirati pa čeprav sem ga že!
Sem rekel vredu, pa naj bo...vendar...dolčene aplikacije, ki bi se morale povezati z internetom
(npr. Google Earath, MP igre...) se ne povežejo. Zgleda da jih firewall v ozadju še vedno nekako blokira, čeprav je odinstaliran! Ročno sem izbrisal vse kar je od Komodoja, čistil register in nič ne pomaga.
Zanima me, če obstaja še kakšna rešitev ali pa samo "format C:"
Vnaprej hvala za odgovore!
LP!
Imam težavo.
Ko sem z enim programom določal kateri programi naj se zaženejo pri zagonu računalnika sem pomotoma odstranil tudi Comodo Firewall. Ko sem ugotovil mojo napako, sem se odločil, da bom pač raje Firewall odinstaliral in ga inštaliral na novo, vendar pa inštalacija na novo več ni možna, ker mi napiše da je program že inštaliran in da ga je potrebno najprej odinštalirati pa čeprav sem ga že!
Sem rekel vredu, pa naj bo...vendar...dolčene aplikacije, ki bi se morale povezati z internetom
(npr. Google Earath, MP igre...) se ne povežejo. Zgleda da jih firewall v ozadju še vedno nekako blokira, čeprav je odinstaliran! Ročno sem izbrisal vse kar je od Komodoja, čistil register in nič ne pomaga.
Zanima me, če obstaja še kakšna rešitev ali pa samo "format C:"
Vnaprej hvala za odgovore!
LP!
- spremenil: clancy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | free-ware zaščita po fejst hudem napaduOddelek: Pomoč in nasveti | 2741 (1637) | Domini |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14830 (8797) | solatko |
» | Windows 2000 se ob zagonu restartajo - zelo čudno obnašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1477 (1260) | Jackass |
» | sygate firewallOddelek: Omrežja in internet | 1289 (1137) | jos69 |
» | XP Čistijo disk..Oddelek: Operacijski sistemi | 2799 (2104) | CaqKa |