Forum » Izdelava spletišč » Ali bi se odločili za sledečega ponudnika?
Ali bi se odločili za sledečega ponudnika?
zan126 ::
Lep pozdrav,zanima me ali bi se odločili za sledečega ponudnika glede na ceno in tisto,kar ti njihov sistem omogoča?Spletno stran smo si naredili sami z njihovim programom,ki je res enostaven.
Lahko jo urejam on-line kadarkoli,vendar me zanima vaše mnenje.Izbral bi poslovni paket.
Hvala vsem za mnenja in pomoč Lp.
Lahko jo urejam on-line kadarkoli,vendar me zanima vaše mnenje.Izbral bi poslovni paket.
Hvala vsem za mnenja in pomoč Lp.
- spremenil: zan126 ()
Gost ::
To je pač še ena naštancana stran, s katero verjetno ni v grobem nič narobe. Osebno pa ne bi nikoli izbral tega za kak svoj projekt. Kmalu postane stvar preveč lesena za prilagajanje.
Pošljete link do vaše strani?
Pošljete link do vaše strani?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
Macketina ::
Osebno ne. 50EUR + (DDV = 10 EUR) = 60 EUR na mesec * 24 mesecev (dve leti, primer) = 1440 - dobis ze podoben spodoben pejdz z unikatnim dizajnom in polno razsirljivostjo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero vzmetnico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 44622 (22220) | matobeli |
» | Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21779 (6044) | neocodexx |
» | SiMobil / Praznični PaketOddelek: Kaj kupiti | 2762 (1921) | c00L3r |
» | Katero gaming miško? cyborg r.a.t. 7 vs razer deathadder vs roccat koneOddelek: Kaj kupiti | 3161 (2158) | ttommy |
» | Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 175056 (159886) | zoot |