» »

SiMobil / Praznični Paket

SiMobil / Praznični Paket

turbolenca ::

Pozdravljeni,

zanima me vaše mnenje, kateri telefon priporočate iz ponudbe Praznični paket za 24.9€/mesec pri Simobilu.

Hvala v naprej.

jnovak ::

Odvisno od preferenc - izbira pa bolj kot ne med sledečimi: HTC Desire X, Sony Xperia GO, LG Optimus L9, Nokia Lumia 800.
Prvi trije so z Android OS. "Najboljši" (po karakteristikah) je L9, ampak meni osebno se zdi prevelik in bi se prej odločil za Desire X.
Zelo dobra je tudi Lumia 800 (z Windows Phone OS) & meni je všeč (Lumia & OS), zato bi v tej ponudbi izbral ta GSM.

servo ::

So precej razširili ponudbo v tem paketu - poglej na njihovi strani... Ampak se boš zdaj verjetno še težje odločil...

jnovak ::

Mah "nove" aparate so dodali samo zato, ker dobrih (dražjih) nimajo. Itak sam nategujejo folk; ponudbo so razširili z mobilniki, ki v prosti prodaji stanejo 50 EUR (npr. Samsung C3520 Citrus). Polom. To nikakor nima smisla. Rajši vzameš Desire X in ga prodaš za 150 EUR (ali celo več) in si pol tista jajca od Citrusa nabaviš + prihraniš 100 EUR.

Je pa res, da Desire X "trenutno" ni na zalogi, ker so jih imeli samo 5. Te so pa kajpak že takoj razprodali. V glavnem, nov nateg na Simobilu =)

Magic1 ::

Haha tipičen nateg, zelo dober telefon za mesečno ceno...aja, samo par jih imamo. Lahko pa vzameš bigbob+podatke ter desire x na bolhi par dni star pa na koncu še ceneje prideš skozi.
Magic

jnovak ::

Magic1 je izjavil:

Haha tipičen nateg, zelo dober telefon za mesečno ceno...aja, samo par jih imamo. Lahko pa vzameš bigbob+podatke ter desire x na bolhi par dni star pa na koncu še ceneje prideš skozi.
Glede na ponudbo pred 1 mesecem (ki je bila pri SLO operaterjih tako katastrofalna, da so ljudje raje v tujini GSM nabavili - ker so bili tam ceneje v prosti prodaji, kot pri nas ob vezavi), je trenutna ponudba mnogo boljša.

Vendar pa so naknadno dodani mobilniki v Simobilov praznični paket za 25 EUR/mesec slabši in manj vredni od predhodno omenjenih.
O količinah mobilnikov (tistih boljših, ki bi se jih splača vzeti v tej ponudbi), pa nima smisla zgubljati preveč besed - 2 bosta dovolj: Simobil=buče!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jnovak ()

SLO_Matej ::

Zanimiv telefon za ta Praznični paket je HTC Windows Phone 8X.

Ampak glede na Si.mobilovo omrežje: Problemi s SiMobilom in njihovim največjim 3G omrežjem ...

... se bolj splača vzeti Paket 2013 pri Mobitelu. Pa četudi brez nakupa novega telefona.

jusv ::

Jaz ti priporočam da se simobilu izogneš. Ker boš krepko preplačal storitve. Sej paketi so kao ok, samo potem ko pa presežeš zakupljeno, pa plačaš trojno. Plus že znani problemi s 3g, kar so ti pa itak že drugi napisali, pa če pobrskaš malo po forumu boš našel ful tem na to. Jaz osebno bi ti prej priporočil tušmobil, ker prideš res z nizkim računom skozi, plus dela vse BP. Počekiraj malo tele pakete, imajo zdaj dobre praznične ponudbe s fajn telefoni (Sony Xperia Go, Samsung Galaxy Ace2, itd.): http://www.tusmobil.si/paket-dragoceni.... , http://www.mingl.si/praznicna-ponudba
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jusv ()

Izaso ::

Tudi sam bi ti odsvetoval Simobil, predvsem kot so že nekateri omenjali zaradi njihovega omrežja, ki se je letos že večkrat izkazal, da ni takšen kot na Simobilu govorijo da je, pa tudi ker njihova ponudba paketov se na ven sliši še kar ok, potem ko pa dejansko pogledaš vse omejitve in opombe, ti je takoj jasno da ni to kar pričakuješ. Tudi sam bi ti predlagal da poskusiš na Tušmobilu, omrežje BP in tudi sicer vse štima, imajo pa sedaj to ponudbo s paketi Dragoceni, ki so vsaj meni super. Zelo zadovoljen boš tudi z mobilnim inetrnetom, ki je vsaj meni dosti hitrejši kot prej na Simobilu. Paket 2013 pri Mobitelu pa težko komentiram, ker ne poznam dobvolj dobro.

Hanzi77 ::

So že dobili desire x?
Kako je s servisom za htc (garancija... )

Magic1 ::

Top time je bolj tko...
Magic

c00L3r ::

Hanzi77 je izjavil:

So že dobili desire x?
Kako je s servisom za htc (garancija... )

Jaz čakam že točno mesec dni na njega. Imam rezerviranega v sklopu prazničnega paketa.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7022732 (11580) boris82
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34688242 (53231) berlusconi
»

HTC Desire X (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7515244 (8056) Anney
»

Simobil Praznični paket: kateri mobilnik

Oddelek: Mobilne tehnologije
193683 (2987) matobeli
»

Kateri telefon

Oddelek: Kaj kupiti
16896 (585) cordoba

Več podobnih tem