Forum » Loža » Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo!
Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo!

PrimozR ::
Wa Tom Delongov bicikel v akciji (enak geštel ma, mal drugačna oprema. In ne, mislim da to ni on
)

Boki_ ::
Uuuuuuuu Trubadur
Kje si staknu to...
BTW, podobn bicikl k moj, geštel in zavore enake, ostalo mal drgačno :D Je pa še zmer vseen velik $$$
In ne, na žalost še nism bu povablen na Red Bull rampage

BTW, podobn bicikl k moj, geštel in zavore enake, ostalo mal drgačno :D Je pa še zmer vseen velik $$$

In ne, na žalost še nism bu povablen na Red Bull rampage

I'm back

Skatey ::
Design, elephants and stuff... www.yukaii.com/blog
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()

Boki_ ::
@Trubadur, ne ni keša, sj je vila 500k jebemu, skor tok ko geštel sam... DaBomb je že dolgo away

I'm back

kuglvinkl ::
Zdej sem šel malo pogledat, če je kakšen pameten wallpaper za zamenjat mojga, sej ne, da sem se ga naveličal, ampak, morda je komu uspel še boljši. Kakopak sem gledal tu in ne najdem nič boljšega. Ostajam pri starem.

Your focus determines your reallity

CaqKa ::
magična kugla na mizi tej, povej kakšen wallpaper ima kuglvinkl zdej.
nevem jaz pa imam sedaj lepo dečvo gor na namizju..
nevem jaz pa imam sedaj lepo dečvo gor na namizju..
Zgodovina sprememb…

BaRtMaN ::
Pozna kdo kakšno zbirko 16:10 namizij? Na deviantArt jih je sicer par dobrih, pa me vseeno zanima, če ima kdo še kaj.

d0rK ::
njok, lahko prosim malo razlozis kako si naredil ta tvoj desktop?
Direkt link do wallpaperja, ter kako si spremenil taskbar. Skupi zgleda slastno!
Hvala!
Direkt link do wallpaperja, ter kako si spremenil taskbar. Skupi zgleda slastno!
Hvala!

njok ::

d0rK ::
Wau, zelo bi ti biu hvalazen ce bi.
Najlepsa hvala se enkrat!
Najlepsa hvala se enkrat!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()

suntrace1 ::
Ahh, deževni dnevi me delajo prav pasivnega.
Sem iskal primeren wallpaper, ker se mi je sesul moj ljubi abak in sem poželel mal Tita za nostalgijo in obup, sploh nič pametnega na netu, pa sem si rekel
In evo,tole je padl ven, kritike dobrodošle, sam ne mi čez Tita
Končni rezultat, ki se lepo ujame z WinAmp Hal's skinom.
In lep dan vsem na slo-techu
Babi, skuhaj mi kave...
Sem iskal primeren wallpaper, ker se mi je sesul moj ljubi abak in sem poželel mal Tita za nostalgijo in obup, sploh nič pametnega na netu, pa sem si rekel
Včasih so si ljudje sami naredil kar so rabil, ne pa čakal, da jim z neba pade, tko kot dons, ti rit lena!
In evo,tole je padl ven, kritike dobrodošle, sam ne mi čez Tita

Končni rezultat, ki se lepo ujame z WinAmp Hal's skinom.
In lep dan vsem na slo-techu

Babi, skuhaj mi kave...
Zgodovina sprememb…

PrimozR ::
Tkole bom reku. Evo je grd (sam kot avto ne, sam tale dotičn je), deklca mi pa osebno tut ni ne vem kaj... (spet dotična ;)

CoolBits ::
mam bolsi avto in hujso bejbo. zal. luser.
seveda imaš...vsak misli da je njegovo najboljše... moja je tud boljša ampak te kombinacije se pa tudi nebi branil, če bi bil sam...

marcsilly ::
evo moje namizje, nič posebnega ni, gor sem zmetal stvari ki jih rabim (ura, koledar, statistika in iformacije o sistemu)
..::->silYcon<-::..
Zgodovina sprememb…

64202 ::
linuxov kernel panic ni niti pol tko zabaven ko "tezka izjemna napaka"

I am NaN, I am a free man!

boštjan ::
jurre,daj link od kje si ta desktop wallpaper pobral
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

meatwaad ::
Tiste puscice na ikonah lahko hitro odstranite:
start > run > regedit, potem iscite od vrha dol ' lnkfile ', lahko samo po kljucih (keys), da bo hitreje, in potem zbrisite 'IsShortcut' - kljuc in vrednost, ampak samo tega, ne drugih... potem se odlogirajte ali pa restart/reboot in puscic ni vec... so tudi tweakerji za to opravilo, ampak samo tako omenim, kako se da brez vseh programov uredit....
start > run > regedit, potem iscite od vrha dol ' lnkfile ', lahko samo po kljucih (keys), da bo hitreje, in potem zbrisite 'IsShortcut' - kljuc in vrednost, ampak samo tega, ne drugih... potem se odlogirajte ali pa restart/reboot in puscic ni vec... so tudi tweakerji za to opravilo, ampak samo tako omenim, kako se da brez vseh programov uredit....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 639352 (96752) | hariscorale |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 227413 (55732) | nergac |