Forum » Pomoč in nasveti » ali dinovo mini podpira šumnike
ali dinovo mini podpira šumnike
enrique ::
Pozdravljeni
ali bi mi lahko prosim kdo sporočil ali Logitechova tipkovnica dinovo mini podpira šumnike, nameravam jo uporabljati pri HTPC. Morda včasih pride tudi kaj vmes da moraš kakšen šumnik napisat. Ali obstaja še kakšna podobna tipkovnica na tržišču za HTPC računalnike, ki ni prevelika?
LP k.
ali bi mi lahko prosim kdo sporočil ali Logitechova tipkovnica dinovo mini podpira šumnike, nameravam jo uporabljati pri HTPC. Morda včasih pride tudi kaj vmes da moraš kakšen šumnik napisat. Ali obstaja še kakšna podobna tipkovnica na tržišču za HTPC računalnike, ki ni prevelika?
LP k.
OmegaBlue ::
tipkovnica ima zelo malo veze s šumniki, vse ureja keymap na samem sistemu.
Simpl povedano - ja.
Simpl povedano - ja.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
OmegaBlue ::
Če imaš windows imaš v control panel "regional settings" (Linux okusi imajo podobno) tam si nastaviš kako naj se ti tipkovnica obnaša. Ni važno ali gor piše š, {[ ali ш.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Messenger > problem s šumniki & šičnikiOddelek: Programska oprema | 1401 (1339) | iMark |
» | šumniki v konzoli v gentoo linuxOddelek: Operacijski sistemi | 3131 (2772) | Juventus |
» | Šumniki v Linuxu na STju- Gentoo way...Oddelek: Operacijski sistemi | 2442 (1866) | ank |
» | [linux,OSX] Emacs, bash & slovenscinaOddelek: Operacijski sistemi | 1721 (1577) | Gandalfar |
» | iso-8859-2 v Xih oz. xchatuOddelek: Operacijski sistemi | 853 (784) | jlpktnst |