» »

Messenger > problem s šumniki & šičniki

Messenger > problem s šumniki & šičniki

iMark ::

Pozdravljeni!

Vsake toliko časa ko klepetam po msn-ju se mi spremenijo nastavitve za slovensko tipkovnico v angleško al nevem kaj se spremeni. No pač ni več šumnikov & šičnikov (č, š, ž, đ, Ć, z in y se zamenjata, in prav tako se vprašaj premakne na drugo tipko, oklepaj in zaklepaj se premakneta...). To nekaj časa traja, potem pa se s5 popravi. In zanimivo je to, da se to dogaja samo v messengerju. Če v tistem času ko se to dogaja pišem kaj v naprimer Wordu dela normalno. Te teževe ma pa več ljudi kar vidim po msnju.
Ste že meli kdaj take probleme, in kako ste jih rešli? (če se jih sploh da) Kaj bi blo krivo za to? Kako naj rešim to?

`ripper` ::

mogoce uporablas ksne bliznce na tipkovnci, k preklaplajo med keymapi? mislm da je neka bliznca defaultna ctrl+alt+shift, ne vem =)
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

Thomas ::

Sem prepričan, da s sičniki ni nobenih problemov.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Ma ne, nobenih bližnic, to kar na enkrat rata, pa enih 10min je tko, pol se pa nazaj vrne, pa še to je kr se to dogaja samo v messengerju.
Thomas, kako veš? Pa ja vidim da mi kr neki druzga napiše...

Thomas ::

Vem. Nikoli ni problemov s sičniki. Izjemno, izjemno redko morda.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Celeborn ::

Kar hoče Thomas povedati je, da so sičniki brez strešice in da je izjemno težko da ti ne dela črka S. Ti imaš verjetno težave samo s šumniki: Č Š Ž.
If air travel is so safe, why do they call it a "terminal"?

Ajjja lol >:D omg omg sm malo zmešu lol ja sam šumniki gredo :D
A nima noben takih težav?

;-) ::

Si že probal reinstalirat msn?

Takega problema še nisem mel. Mam pa druge z msn-jem:D npr. da me črke k tipkam ne dohitevajo itd. Včasih napišem že cel stavek naprej pa še kr šteka...drugje mi dela vse v najlepšem redu tačas.

Ma ne, ni to če bi na novo naložil. To se dogaja več ljudem. Se mi dogaja v XP-jih pa v Visti, tko da ne more pomagat če na novo naložim.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[PHP]Zajem podatkov iz baze

Oddelek: Programiranje
354032 (3669) cobrica
»

Linux in prepoznavanje trdega diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
9897 (849) Brane2
»