Forum » Mobilne tehnologije » Nokia N70 opomnik, dnevni alarm
Nokia N70 opomnik, dnevni alarm
AnZo ::
Na Nokii N70 v tovarniških aplikacijah nikjer ne najdem možnosti:
1. opomnika, katerega bi lahko naštimal da me naprimer vsak dan ob določeni uri opozarja na določeno dogodek. Npr. vsak dan ob 15h moram vzeti zdravilo.
2. ni opcije alarma za določene dneve. Npr. zbuditi se moram vsak dan ob 6h za v službo razen ob sobotah in nedeljah.
Sedaj sta dve možnosti: ali sem tup in ne najdem tega v telefonu ali pa res ni, kakorkoli pa prosim za pomoč.
Preiskal sem že tudi druge možne (java) aplikacije pa ne najdem nikjer nič koristnega.
Tnx vnaprej.
1. opomnika, katerega bi lahko naštimal da me naprimer vsak dan ob določeni uri opozarja na določeno dogodek. Npr. vsak dan ob 15h moram vzeti zdravilo.
2. ni opcije alarma za določene dneve. Npr. zbuditi se moram vsak dan ob 6h za v službo razen ob sobotah in nedeljah.
Sedaj sta dve možnosti: ali sem tup in ne najdem tega v telefonu ali pa res ni, kakorkoli pa prosim za pomoč.
Preiskal sem že tudi druge možne (java) aplikacije pa ne najdem nikjer nič koristnega.
Tnx vnaprej.
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delovni čas (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11253 (8407) | Mato989 |
⊘ | internetni ponudnik AMISOddelek: Omrežja in internet | 1426 (728) | Mavrik |
» | [Android] Izklop/Vklop vsak dan ob isti uri - problemOddelek: Programiranje | 1180 (995) | mallard |
» | pobiranje podatkov z spletaOddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (1603) | andromedar |
» | Oracle - kako sprožiti funkcijo vsak dan ob isti uriOddelek: Programiranje | 1009 (961) | majlo |