Forum » Programska oprema » OpenOffice 2.x registracija
OpenOffice 2.x registracija
dëych ::
Imam en smešn problem z Open Officeom. Vsakič, ko odprem npr. Writer ali katerkoli drug program Open Office 2.2 ali 2.4, me sprašuje po registraciji in moram vsakič potrdit lincenco, da se strinjam z njo.
Npr. zaženem Writer, grem čez tisti čarovnik in stvar normalno dela. V taskbaru mi naredi tisto ikonco (hitri zaganjalnik). Če jaz ta hitri zaganjalnik zaprem in potem ponovno odprem writer me spet vpraša za registracijo, če pa ta zaganjalnik pustim odprt pa me ne sprašuje, ampak če računalnik ugasnem ali ponovno zaženem ali pa se odjavim, me pa potem ob naslednjem zagonu/prijavi zopet vpraša za registracijo (brez da bi potreboval odpirat kakšen openoffice program).
Mašina ma instaliran Win XP SP2+SLO MUI, PDFCreator, FoxitReader in pa Oo2.4.
Mogoče kdo ve kje je ima to v registru zapisano, da bi odstranu to ven?
Npr. zaženem Writer, grem čez tisti čarovnik in stvar normalno dela. V taskbaru mi naredi tisto ikonco (hitri zaganjalnik). Če jaz ta hitri zaganjalnik zaprem in potem ponovno odprem writer me spet vpraša za registracijo, če pa ta zaganjalnik pustim odprt pa me ne sprašuje, ampak če računalnik ugasnem ali ponovno zaženem ali pa se odjavim, me pa potem ob naslednjem zagonu/prijavi zopet vpraša za registracijo (brez da bi potreboval odpirat kakšen openoffice program).
Mašina ma instaliran Win XP SP2+SLO MUI, PDFCreator, FoxitReader in pa Oo2.4.
Mogoče kdo ve kje je ima to v registru zapisano, da bi odstranu to ven?
dëych ::
Sem prekopiral iz ene druge mašine Setup.xcu in sedaj očitno deluje.
Datoteka je v mapi C:\Documents and Settings\username\Application Data\OpenOffice.org2\user\registry\data\org\openoffice če bo kdo mel podoben problem...
Lp
Datoteka je v mapi C:\Documents and Settings\username\Application Data\OpenOffice.org2\user\registry\data\org\openoffice če bo kdo mel podoben problem...
Lp
Jakka ::
Kaj si pa izbral ob namestitivi? Nikoli ali kasneje? Mogoče je tu vir problema. Jaz vedno izberem nikoli in nimam problemov s teženjem za registracijo. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | libre officeOddelek: Programska oprema | 3788 (2318) | darkolord |
» | Izšel LibreOffice 5.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 62585 (28350) | noraguta |
» | Težave Win7 uporabniški računiOddelek: Pomoč in nasveti | 2097 (1819) | OttoParts |
» | Zaklepanje dokumentaOddelek: Programska oprema | 6407 (6130) | Rasho |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11713 (9345) | Jst |