Forum » Pomoč in nasveti » outlook express 2003 2 razlicni default datoteki
outlook express 2003 2 razlicni default datoteki
kubanc ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali je mozno da bi naredil 2 default mapi za outlook.
to pa zato, ker sem presegle mejo 2GB, in sem to sedaj prestavil v podmapo kot ArhivSporocil, tako da lahko spet normalno prejemam sporocila, vendar ce naredim v outlooku mapo prejeto_old mi te se vedno kaze na isti cilj kot ta sporocila ki jih dobivam sedaj. Se pravi
c:\...\Microsoft\Outlook Express ----> tukaj kaze sedanji arhiv
c:\...\Microsoft\Outlook Express\ArhivSporocila --->rad bi da nanj kaze mapa prejeto_old in ne na c:\...\Microsoft\Outlook Express
ali je to sploh mozno izvesti.
Hvala in L.P.
Zanima me ali je mozno da bi naredil 2 default mapi za outlook.
to pa zato, ker sem presegle mejo 2GB, in sem to sedaj prestavil v podmapo kot ArhivSporocil, tako da lahko spet normalno prejemam sporocila, vendar ce naredim v outlooku mapo prejeto_old mi te se vedno kaze na isti cilj kot ta sporocila ki jih dobivam sedaj. Se pravi
c:\...\Microsoft\Outlook Express ----> tukaj kaze sedanji arhiv
c:\...\Microsoft\Outlook Express\ArhivSporocila --->rad bi da nanj kaze mapa prejeto_old in ne na c:\...\Microsoft\Outlook Express
ali je to sploh mozno izvesti.
Hvala in L.P.
jan01 ::
Zakaj bi pa se silil s zaničnim outlook explressom? Hočeš free microsoftovo ->windows live mail. Itak pa imaš veliko free alternativ
kubanc ::
zato ker je navajen na outlook in me je prosil ce bi se dalo zrihtat, da bi pri rad pr tem ostal. :S
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276257 (21188) | Matko |
» | Outlook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 2407 (1045) | amigo_no1 |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2572 (2464) | knesz |
» | Outlook Express>prejeto-KAKO IZBRISATI???Oddelek: Programska oprema | 2559 (2467) | TinkaPinka |
» | Mail readerOddelek: Programska oprema | 1339 (1237) | andrej |