Forum » Strojna oprema » Compaq presario 700 - menjava optičnega pogona
Compaq presario 700 - menjava optičnega pogona
iskra ::
Pred seboj imam Compaq-ov presario 700, ki potrebuje nov optični pogon. Zadeva zgleda takole:
Pri straneh ima pritrjeni dve vodili, ki sta očitno odstranljivi. Imam dve vprašanji:
1) Ali so vsi optični pogoni za prenosnike opremljeni z navoji pri straneh, kot tale, da lahko enostavno prenesem vodila?
2) Ali obstaja kaka možnost za težavno menjavo prednje ploščice? (Original je malo bol fensi šmensi zaokrožena.)
Pri straneh ima pritrjeni dve vodili, ki sta očitno odstranljivi. Imam dve vprašanji:
1) Ali so vsi optični pogoni za prenosnike opremljeni z navoji pri straneh, kot tale, da lahko enostavno prenesem vodila?
2) Ali obstaja kaka možnost za težavno menjavo prednje ploščice? (Original je malo bol fensi šmensi zaokrožena.)
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
zcetrt ::
Navoji so standardni.
Tiste zaokrožitve pa potem verjetno ne boš več imel. Bo ravna ploskvica. Sem pa, ko sem menjal DVD pogon v Gericomu, moral plastiko malenkost obrezati z olfa nožem, da je delal tako, kot je treba. Prej je bil nameščen namreč slot loading, novi je bil pa tray.
Tiste zaokrožitve pa potem verjetno ne boš več imel. Bo ravna ploskvica. Sem pa, ko sem menjal DVD pogon v Gericomu, moral plastiko malenkost obrezati z olfa nožem, da je delal tako, kot je treba. Prej je bil nameščen namreč slot loading, novi je bil pa tray.
4.
iskra ::
Pismo ja, če bi le imel dva prenosnika na servisu, da bi pogledal, kako je s plastiko :)
Ajow! 5 metru drow ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri HDD kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8827 (8098) | Infusion |
» | Prototip ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 45772 (35642) | ingeniero |
» | Računalnikov ekran prikazuje čudno temo!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3423 (3046) | The Team |