Forum » Hlajenje in modifikacije » Kateri ventilator 80x80 na procesorju?
Kateri ventilator 80x80 na procesorju?
teddy81 ::
Lep pozdrav.
Spet jaz težim...
Zanima me, kateri ventilator priporočate za vgradnjo na hladilna rebra na procesorju. Mora biti 80x80 in vrtet se mora vsaj na 2500...in seveda tišina je glavna.
Sedaj imam 2ball bearing, ki ima hkrati hladilno funkcijo, saj je kovinsko ohišje, ki nase veže še toploto iz reber. Ampak je že kakih 6 let star in je postal malenkost glasen.
Hvala.
Lep pozdrav.
T
Spet jaz težim...
Zanima me, kateri ventilator priporočate za vgradnjo na hladilna rebra na procesorju. Mora biti 80x80 in vrtet se mora vsaj na 2500...in seveda tišina je glavna.
Sedaj imam 2ball bearing, ki ima hkrati hladilno funkcijo, saj je kovinsko ohišje, ki nase veže še toploto iz reber. Ampak je že kakih 6 let star in je postal malenkost glasen.
Hvala.
Lep pozdrav.
T
Wofk ::
bejš na pc cool imaš tam veliko izbero ventov
ori vsakem ti piše kako je z glasnostjo
kar je pod 20 dBA je že zelo tiho pa poglej
ori vsakem ti piše kako je z glasnostjo
kar je pod 20 dBA je že zelo tiho pa poglej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KATERI in KJE kupiti čistilo za notranjo enoto klime v stanovanju.Oddelek: Loža | 30903 (8813) | easyrider3 |
» | Katerega priporočate?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1995 (1161) | Pyr0Beast |
» | Hišni računalnik včasih "zmrzne"!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2071 (1745) | Pyr0Beast |
» | Menjava Chipset Fan (ventilatorja) za Hladilno rebroOddelek: Strojna oprema | 1250 (1120) | himera |
» | popolnoma tiho vodno hlajenejeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1864 (1544) | piki64 |