Forum » Strojna oprema » eSATA disk - po izklopu pc-ja se ne ugasne
eSATA disk - po izklopu pc-ja se ne ugasne
crush ::
OS je Vista Business 64.
Imam zunanje ohisje z USB in eSATA prikljuckom - Welland ME-740J. Ce priklopim disk prek USB-ja, se mi OS boota nenormalno dolga casa - preden mi se prikaze boot screen od Viste je kako minuto-dve crn ekran, zgleda kot da Vista tacas zaznava disk (to se mi pri XP-jih ni dogajalo).
Ce prikljucim disk prek eSATA vmesnika, pa se le-ta ne izkljuci, ko zaprem racunalnik - kar je nesprejemljivo.
Je to problem z Visto, ker vem da ima nemalo tezav z zunanjimi napravami, ali je problem z ohisjem/maticno?
Predvsem pa me zanima ce kdo ve kako bi se dalo to resit?
lp
Imam zunanje ohisje z USB in eSATA prikljuckom - Welland ME-740J. Ce priklopim disk prek USB-ja, se mi OS boota nenormalno dolga casa - preden mi se prikaze boot screen od Viste je kako minuto-dve crn ekran, zgleda kot da Vista tacas zaznava disk (to se mi pri XP-jih ni dogajalo).
Ce prikljucim disk prek eSATA vmesnika, pa se le-ta ne izkljuci, ko zaprem racunalnik - kar je nesprejemljivo.
Je to problem z Visto, ker vem da ima nemalo tezav z zunanjimi napravami, ali je problem z ohisjem/maticno?
Predvsem pa me zanima ce kdo ve kako bi se dalo to resit?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NAS kako najlažje prenesti podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 2261 (1542) | sfaljk |
» | Priklop zunanjega diskaOddelek: Strojna oprema | 3843 (3096) | Stoyc |
» | WD my book zmrzne na e-sataOddelek: Pomoč in nasveti | 2308 (1926) | MrStein |
» | Zunanji HDD eSATA & hot swapOddelek: Strojna oprema | 2653 (2266) | _sem_ |
» | Zunanji trdi disk 500 GB -- akcija Hofer -jutri (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20270 (14470) | MISKO_GR |