Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti Padsurferje za logitech G9
Kje kupiti Padsurferje za logitech G9
brdi ::
A kdo ve ce bi meli ki v keri trgovini te padsurfejre ? Na cool pc sem gledal pa nimajo za g9? Rabil bi jih kr nujno da se ne scoham tiste pllastike pod surferji.
Lp
Lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: STASI ()
ZGleda da jih ni niti za dobit., kaj pa tile trakci kok so kaj veliki icemat ? Da bi stare kolk jih je se dol potrgo pa tale trakec lepo vrezal pa nadomesti.
nic najdo. kaj pa oni icemati ca bi jih lepo zrezal bi bili zadost visoki ? Al so cist tanki traki ? ker tega se nisem videl .
Planetarium ::
icemati so narjani za icemat podloge tko da jest ne bi kupoval, mogoče kupi mal več jih od mx518 in jih mal prelepi sam to je škoda denarja. Poslji mail na cool-pc pa uprasi, ce jih majo od stellpada za use Logitechove miske bojo pa ja še za G9 jih naročil.
Planetarium ::
ROFL kako je to sploh možno. Jest sm zjebav svoje na G5 (meu sm eno uberpro podlago ki mi jih je zdrsala totalno) u parih mescih. Nevem kako je sploh možno da niso released. Pol če jih nujno rabiš maš edino https://www.cool-pc.org/productdetail.p... kej tazga. Pa da te opozorim ko boš trenutne stran odlepu, spucaj lim od tastarih kolkr je le možno, nkol nav premal. Ker če tega ne boš naredu se ti bojo začel odlepovat in pol bo skor 5e u bv vrzenih. Sm prov mal presenečen : D
ja to sem tut jaz ze gledal. Am ja potem takem drugega ne bo preostalo . pa bomo vidl kaksni so tile padsurfejri. pa reskirat ja tale kes. Am sem drugace zee menjaval, to. se mam ene stare doma od 518ke pa od 510ke. Ampak nocem kr nekam limat in sem mislo da so tut za to mis kaksni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11649 (7960) | Sc0ut |
» | Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 8948 (6563) | Sc0ut |
» | steelpad 4S ali icemat 2nd?Oddelek: Kaj kupiti | 1879 (1417) | Dead_Eye |
» | Podloga za mx 518 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4441 (3350) | strictom |
» | S čim pritrditi hladilnik na grafične rame??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1525 (1355) | TribesMan |