Forum » Hlajenje in modifikacije » S čim pritrditi hladilnik na grafične rame??
S čim pritrditi hladilnik na grafične rame??
DjTonic ::
Samolepilni termalni trakovi ali pa termalno lepilo. Vendar je termalno lepilo zelo močno in boš imel težave, ko boš hotel dobiti hladilna rebra dol. Lahko ga tudi malo razredčiš s termalno pasto.
TribesMan ::
V trgovini v BTCju nasproti koloseja imajo termalni lepilni trak, ki prav lepo zalepi kakršenkoli hladilnik na čipe. Vredno razmislit, ker kombinacije s sekundnim in raznimi termalnimi epoxy sredstvi znajo bit precej zoprne za odstranit.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Microsoft ::
Sm slišal, da bi nej sekundno lepilo razžrlo rame po kakem mescu. Jst mam prleplene z sekundnim, pa še vse dela...
Kolko je to sploh lahka res, da sekundno razžre rame?
by Miha
Kolko je to sploh lahka res, da sekundno razžre rame?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vrocipes ::
Ne bi smelo če jih maš že nekaj časa gor in je vse v redu se tudi zdaj nebo nič zgodilo!!
Ampak najbolj praktično sekundno lepilo res ni!!
Ampak najbolj praktično sekundno lepilo res ni!!
krucymucy ::
sekundni odvisno kak je ... ce deluje na principu raztapljanja raztopi plastiko (malenkost seveda) lahko pa le kristalizira ...
katera je ta trgovina kjer imajo termalni lepilni trak?
katera je ta trgovina kjer imajo termalni lepilni trak?
sidd ::
jaz se bom kar tu "vštulu" poleg...
mene pa zanima, kje v mb-ju majo tele lepilne trakove, ker zarad garancije mi foter ne pusti nič konkretnega delat na rač, blablabla....bi pa hladilna rebra rad dal na grafo, pa še kam, ampak ne z sekundnim
lp
sidd
mene pa zanima, kje v mb-ju majo tele lepilne trakove, ker zarad garancije mi foter ne pusti nič konkretnega delat na rač, blablabla....bi pa hladilna rebra rad dal na grafo, pa še kam, ampak ne z sekundnim
lp
sidd
Vrocipes ::
www.cool-pc.org
-Prijaznost
-Poceni
-Pošiljajo na dom
-Lahko naročiš kaj želiš
-Večina stvari je na zalogi
-3m termalnega trakuu je 240 sit + nekaj poštnijne
Če do 14:00 naročiš dobiš že jutr!!
-Prijaznost
-Poceni
-Pošiljajo na dom
-Lahko naročiš kaj želiš
-Večina stvari je na zalogi
-3m termalnega trakuu je 240 sit + nekaj poštnijne
Če do 14:00 naročiš dobiš že jutr!!
hot-dog:
Narobe bereš, in potem še neumnosti okrog učiš!
NI 3 metre termalnega traku!!! Gre za termalni trak firme 3M! ubistvu ga ke 24mm*24mm!
Tako da sidd pazi kaj naročiš! Preberi prej.
LP
TribesMan
Narobe bereš, in potem še neumnosti okrog učiš!
NI 3 metre termalnega traku!!! Gre za termalni trak firme 3M! ubistvu ga ke 24mm*24mm!
Tako da sidd pazi kaj naročiš! Preberi prej.
LP
TribesMan
morphling1 ::
hot-dog, ker vidim da si napisal eno hudo napakico te moram popravit, da ne bo ob prihodu paketa hude krvi
Ne gre za 3m termalnega traku po dolžini, pač pa za znamko po imenu 3M dobiš pa en kos 24*24mm
Ne gre za 3m termalnega traku po dolžini, pač pa za znamko po imenu 3M dobiš pa en kos 24*24mm
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
sidd ::
tiso do 14 sn že zamudo:)) trak pa bom naročo, ja, samo ga letos še nem dobo bom pa na grafo gor dal, da malo frekvence povečam
lp
sidd
aja, hvala za info....bo pa treba par totih koščkov naročit....
thnx
lp
sidd
aja, hvala za info....bo pa treba par totih koščkov naročit....
thnx
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sidd ()
QuickShot ::
@morphling in tribesman oba se motita glede velikosti trakca (je namreč 40 mm x 40 mm)
Drugače majo pa termalne trakove tudi v BOFu.
Drugače majo pa termalne trakove tudi v BOFu.
QuickShot:
Daj dokaz pa ti verjamem. Ker na Cool PCju piše da so 24*24mm. Menda jim gre verjeti. Poleg tega se mi zdi da imamo tele trakce tudi v BOFu in so daleč od 40mm velikosti.
LP
TribesMan
Daj dokaz pa ti verjamem. Ker na Cool PCju piše da so 24*24mm. Menda jim gre verjeti. Poleg tega se mi zdi da imamo tele trakce tudi v BOFu in so daleč od 40mm velikosti.
LP
TribesMan
Zakaj bi se motila, če je pa to podatke na cool-pc strani.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Damn, se vidi da imam vročino in sem nekako trikrat bolj počasen kot običajno
Vesoljc ::
dej si mk4 na bučo, se boš koj shladil
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
LOL že montiram :D
QuickShot ::
Hja ne vem kaj naj rečem, jest mam tele trakce iz cool-pcja doma in sem jih zmeril.
Verjetno so se zmotili.
Verjetno so se zmotili.
burkiburke ::
yap, sorry guys , pise 24x24mm dejansko so pa 40x40mm, pach free 16x16 . Bom popravil...
lp
lp
Evo pa smo dobili potrdilo od gazde :)
Ma kaj nej rečem, preveč zaupljiv sem... no sej še boljš da so večje.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S čem pritrditi hladilno rebro?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1195 (931) | teddy81 |
» | S čim nalepiti...Oddelek: Navijanje | 1570 (1279) | humanoid |
» | hlajenje mosfetov?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3501 (2745) | Tic |
» | Abit nf7-s -Gretje south bridgeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1426 (1094) | Grimlord |
» | Zalman ZM-NB47J na southbridge?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1204 (1043) | Alexius Heristalski |